EXCLUSIV  Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Fecioară. Daniela Simulescu: Acționează!

Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Fecioară. Daniela Simulescu - Acționează! Sursa foto: freepik.com
Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Fecioară. Daniela Simulescu - Acționează! Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Fecioară. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 15-21 mai 2023.

"Fecioară și cei cu ascendentul în Fecioară! Intrarea lui Marte în Casa 12 nu este atât de prielnică. Dar, pentru că Jupiter intră în Casa 9, acționează!  Ai așteptat să pleci din țară? Pleacă! Ai așteptat un moment să te întorci în țară? Întoarce-te! Ai așteptat un moment să te înscrii la o facultate? Fă-o! Ai așteptat un moment să renunți la o școală și te apuci de alta? Fă-o! Ai așteptat un moment în care să vrei să înveți alte lucruri? Fă-o! 

Cu Marte în Casa 12 și cu Jupiter în Casa 9 este un soi de retragere pentru propria educație, pentru propria îmbunătățire, pentru propria dezvoltare personală. De altfel, Jupiter arată și locul de unde poți avea oportunități.

Gândește-te la Casa 9 ca la un cal care galopează și n-are obstacole. Și dacă are obstacole, trece peste ele. Dar el se simte bine făcând lucrul ăsta, nu mai stă în manej, ci galopează, se duce departe. Așa și cu tine în următorul an.

Vreau doar să-ți atrag atenția la un lucru! Jupiter în Taur este foarte fixist și, dacă ți-ai creat niște viziuni din acestea religioase, legate de credință, să nu faci rău celor din jur!

Mă gândesc că Jupiter se va apropia de Uranus în Casa 9 și s-ar putea să veezi lucrurile diferit. Cu Marte în Casa 12, ți-aș recomanda să ai grijă și la invidie! Nu sunt fana acestui termen, dar cu Marte în Casa 2 s-ar putea să creezi niște animozități prin stânga și prin dreapta", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel