EXCLUSIV  Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Rac. Daniela Simulescu: Veți fi tentați să cheltuiți mulți bani!

Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Rac. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 15-21 mai 2023.

"Rac și cei cu ascendentul în Rac. Sunt două tranzite importante. Două aspecte la care să fi fiți atenți. Marte intră în Casa 2 și iese din semnul vostru care v-a agitat, dar v-a dat și mult curaj în ultimele două luni. Trebuie să recunoaștem că Marte v-a ajutat și cu furie.

Deci Marte se duce în Casa 2 și Jupiter se duce în Casa 11. Știți ce se întâmplă?  Atât Casa 11, cât și Casa 2  se referă la bani. Pentru vreo două luni veți fi tentați să cheltuiți mulți bani.

Eu v-aș recomanda să cereți sfatul cuiva, să întrebați în stânga, în dreapta, să nu vă grăbiți, pentru că-l aveți și pe Venus în semnul vostru și, credeți-mă, toată această configurație predispune doar la o încredere oarbă în ceva.

Dacă ați lucrat într-un fel anume, Jupiter în casa 10 v-a adus poate schimbări profesională. Și dacă tot ați început o activitate profesională, cu Jupiter în Casa 11, nu vreți să o îmbunătățiți? Să aduceți un strop de noutate, de prospețime, de ceva diferit.

Vine o perioadă foarte bună pentru a merge la evenimente, pentru a călători, pentru a cunoaște oameni noi. De altfel, v-aș invita să vă faceți un nou anturaj. Și Jupiter o să vă ajute extraordinar de mult. Dar cu cheltuielile, dragii mei, aș avea mai multă grijă", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel