EXCLUSIV  Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Scorpion. Daniela Simulescu: Fiți mai curajoși!

Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Scorpion. Daniela Simulescu - Fiți mai curajoși!. Sursa foto: freepik.com
Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Scorpion. Daniela Simulescu - Fiți mai curajoși!. Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Scorpion. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 15-21 mai 2023.

"Scorpion și cei cu ascendentul în Scorpion. După Taur sunteți printre cei mai bine aspectați. Sunteți preferați astrelor! Jupiter intră în Casa 7 și ce poate să se întâmple? Le ia pe toate la rând. Adică nu vă gândiți că aduce doar minuni, deși, din punctul meu de vedere, un divorț la momentul potrivit e chiar o minune!

Când intră Jupiter în Casa 7 se pot întâmpla următoarele situați: dacă ați așteptat momentul să vă despărțiți, o puteți face! Dacă ați așteptat momentul să spuneți că ceva ce nu funcționează în relație e momentul să o faceți, deoarece Jupiter în Casa 7 vă ajută.

Dacă sunteți singuri, Jupiter în casa a 7-a vă poate ajuta să întâlniți un partener mai serios și mai la locul lui. Cu Jupiter în Casa 7 vă puteți căsători sau, de ce nu, puteți aduce un nou membru în familie. Să nu uităm că în Casa 5 este și Saturn, care vrea să vă  responsabilizeze printr-un copil, de cele mai multe ori. 

Jupiter în Casa 7 face opoziție cu semnul vostru și zice așa: cu cât sunteți mai disponibili, mai vulnerabili și mai deschiși, cu atât vor veni oamenii către voi.

Cu Jupiter în clasa a 7-a și cu Saturn în Casa 5, puteți construi afaceri foarte bune, puteți găsi și parteneri pe partea profesională. Deci, iată, niște astre minunate! 

Marte, guvernatorul vostru intră în Casă 10. Este minunat, cel puțin din punct de vedere profesional. 

Veți fi puțin agresivi, vă veți certa și cu autoritățile sau veți deveni foarte autoritar, dar nu mai aveți cale de mijloc. Ambiția pe care o aveți, din punct de vedere profesional, nu se compară cu nimeni și nimic, chiar dacă în spate lăsați niște victime. Dar nu vă stă nimeni și nimic în cale! 

Cu Marte în Casa 10, dacă vă supără cineva, nici vreau să mă gândesc ce se poate întâmpla. Nu trebuie să faceți nimic, deoarece are grijă universul. E de ajuns ca voi să manifestați supărarea și mânia.

De altfel, cu Marte în Casa 10, v-aș recomanda  să nu vă certați cu șefii. Fiți mai curajoși în perioada următoare", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel