EXCLUSIV  Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Vărsător. Daniela Simulescu: Găsiți-vă un echilibru!

Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Vărsător. Daniela Simulescu - Găsiți-vă un echilibru! Sursa foto: freepik.com
Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Vărsător. Daniela Simulescu - Găsiți-vă un echilibru! Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Vărsător. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 15-21 mai 2023.

"Vărsător și cei cu ascendentul în Vărsător. Cu Jupiter în Casa 4, timp de un an, poate să vă vină o casă, vă puteți muta, se mărește familia, mergeți la evenimente, se mai căsătorește cineva, mai face cineva un copil, vindeți un teren, găsiți o chirie bună.

Jupiter, în Casa 4 în tranzit, vrea să vă puneți niște rădăcini, să vă ancorați, să vă așezați, să vă dezvoltați pe orizontală. E adevărat că Jupiter în Casa 4 face opoziție cu Casa 10 vertical. Dacă vreți să faceți ceva cu viața voastră, dezvoltați-vă pe orizontală! Găsiți-vă un echilibru.

Dacă sunteți singuri și la serviciu lucrurile merg minunat, iar acasă nu vă simțiți bine? Faceți în așa fel încât, chiar dacă sunteți singuri, să vă simțiți bine acasă, că poate de aceea Jupiter în Casa 4 vă ajută să vă găsiți o casă unde vă simțiți în largul vostru.

Și dacă sunteți într-o relație, Jupiter în Casa 4 zice: hai să creăm senzația asta de comunitate, de comuniune, hai să mergem cu toții la film, o dată pe săptămână, hai să mergem cu toții la un restaurant, hai să mergem cu copiii într-o excursie, hai să mergem noi doi undeva, hai să clădim ceva împreună.   

Marte intră în Casa 7 și veți atrageți privirile, veți atrageți oameni, veți fi atrăgători, carismatici. Mai intră și Venus în curând acolo și va retrograda. Sectorul afectiv și relațional va fi total instabil în perioada următoare. Cu Marte în Casa a 7 relațiile care încep pe repede înainte, fără să cunoașteți persoana mai bine și în profunzime, o să vă aducă foarte multe repercusiuni. Sfatul meu este să nu vă certați, să nu divorțați, dar nici să vă băgați repede într-o relație.

Marte în Casa 7 are și darul ăsta de-a mai călcat strâmb, din când în când. Trebuie să aveți grijă dacă voi sau altcineva în jurul vostru face asta și să vă dați seama că e nevoie de un climat liniștit.

Cu Marte în Casa 7 veți dori să vă certați cu toată lumea și, culmea, veți avea și mult succes cu chestia asta", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel