EXCLUSIV  Horoscop 15 septembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va avea discuții serioase cu șefii. Schimbare pentru tine

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur își oprește retrogradarea în semnul Fecioarei. Până pe 9 octombrie, când va părăsi semnul contaminat, vom avea ocazia să ne acceptăm greșelile și să le corectăm. 

Tot vineri, mai avem și Luna Nouă în semnul Fecioarei. Când vorbim de Lună vorbim de energia inconștientă, de ce anume avem în lumea noastră lăuntrică. Acest fapt face ca noi să putem acum să o luăm de la capăt sau să ne punem anumite intenții.

BALANȚĂ

Somnul, odihna trebuie prioritizate! Nu vă mai faceţi tot felul de scenarii - colegii sunt invidioşi, au ceva cu noi - nu vă victimizaţi prea mult, pentru că nu vă ajută!

SCORPION

Vă faceţi noi obiective, dar vedeţi că obiectivele respective trebuie să vi se potrivească sau nu variantei voastre din capul vostru.

SĂGETĂTOR

Discuţiile cu şefii, de astăzi încolo, se vor baza pe nişte chestiuni serioase, va exista mai multă încredere şi, bineînţeles, şi voi veţi avea o dorinţă mult mai crescută de a vă implica în anumite proiecte.

CAPRICORN

Este un moment minunat pentru clarificarea călătoriillor! Dacă, până acum, voiaţi să vă duceţi, nu ştiu, în Franţa, astăzi veţi dori să mergeţi în Italia. Nici nu contează, atât timp cât tot călătorie este.

VĂRSĂTOR

Este un moment foarte bun în care să faceţi un buget al resurselor voastre. Nu e vorba neapărat de bani, ci de energie, timp, dispoziţie. Vedeţi unde vă dă pe minus. Acolo să nu mai investiţi, data viitoare.

PEȘTI

Îl veţi vedea pe partener într-o nouă ipostază. Astăzi, îl vedeţi aşa cum este şi trebuie să învăţaţi să îl acceptaţi. Pentru cei singuri, poate fi o zi bună pentru a cunoaşte un partener serios, dar nu foarte vulnerabil, care să vă arate emoţii sau care să fie foarte empatic.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel