Horoscop 16 - 22 septembrie 2024. Mihai Voropchievici: Zodia cu o reușită excepțională

Foto: Captură video Youtube
Foto: Captură video Youtube

Horoscopul săptămânal, prezentat de Mihai Voropchievici, aduce previziunile esențiale pentru perioada 16 - 22 septembrie 2024. 

Mihai Voropchievici oferă perspectivele sale asupra săptămânii ce urmează în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse cu jurnalista Cătălina Porumbel.

Berbec

Berbecii vor fi nevoiți să-și dedice timpul și înțelepciunea puterii de reflecție. Este important să petreacă timp în liniște, alături de persoane mai vârstnice care să îi sfătuiască. Trebuie să-și refacă bateriile și să dea dovadă de seriozitate! Recompensa pentru eforturile lor va veni, chiar dacă tardiv. Nu trebuie să se concentreze excesiv pe bani, ci mai degrabă pe consolidarea relațiilor durabile. Dacă sunt singuri, trebuie să învețe să aștepte în singurătate și să nu forțeze lucrurile doar de dragul de a avea un parteneriat.

Taur

Amintirile îi bântuie și trebuie să înțeleagă că ceea ce a fost nu mai revine. Astfel, legate de trecut vor fi intense. Trebuie să scape de indecizie, de pasivitate pentru ca situație să revină la realitatea prezentă.

Vedeți continuarea pe Spectacola.ro:

https://www.spectacola.ro/horoscop-16-22-septembrie-2024-cu-mihai-voropchievici-zodia-care-va-avea-parte-de-o-saptamana-excelenta_41534.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel