EXCLUSIV  HOROSCOP 16 martie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Sunteți exigenți și îi criticați pe cei apropiați

Sursă foto: Pexels (Vera Arsic)
Sursă foto: Pexels (Vera Arsic)

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Cu cât le plângem altora mai mult de milă, cu atât ne plângem nouă de milă. Cu cât insistați pe problemele altora, înseamnă că e ceva nerezolvat la voi. Nu încercați să salvați pe nimeni și nimic astăzi. Dacă încercați să salvați, fugiți de voi sau dacă undeva simțiți că nu înțelegeți ce se întâmplă și întrebați în jur, tot nu o să înțelegeți nimic. E haos! Ce ați putea face în asemenea zile? Să vă ocupați cu pasiunile, fie că este vorba de jocuri pe calculator sau grădinărit. 

Horoscop SCORPION

Îi ascultați pe ceilalți, după care veniți să le spuneți și opinia voastră. De fiecare dată veți avea o opinie azi, bineînțeles, bazată pe propria experiență. Dar vedeți voi, opinia bazată pe propria experiență nu prea e bună pentru celălalt. De aceea, vă invit să spuneți cât mai des azi ”din experiența mea”, nu spuneți o vorbă de parcă aveți adevărul suprem, pentru că cealaltă persoană o s-o ia personal și o să intre mai mult în confuzie față de cum era înainte. Aveți grijă azi cum transmiteți anumite informații.

Horoscop SĂGETĂTOR

Încercați să blocați, să frânați și să întârziați anumite procese, anumite proiecte. Sfatul astrelor nu este numai să faceți asta, ci să vă duceți și proactiv către ceilalți. ”Nu cred că este bine”, ”nu sunt sigur”, ”nu pare foarte credibilă situația asta”, ”simt că lipsește ceva aici”, iar oamenii bucuroși vă vor ajuta, dar trebuie să vă duceți către ei. 

Horoscop CAPRICORN

Nu cred că vi s-a spus zilele astea, dar cred că ar trebui. Dacă sunteți dintre cei care i-ar putea ajuta pe oamenii nevoiași, să strângeți bani, să faceți o chetă, să faceți o donație pentru a-i ajuta poate pe refugiați sau pe alții, să știți că sunteți cei mai buni la asta în momentul ăsta. Cu atât de multe planete în casa a doua, Venus, Marte, Saturn, toate în Vărsător, zodie care vorbește de umanitate. Dacă ați putea face o faptă bună, nu neapărat cu banii voștri, dar să strângeți bani din mai multe părți, voi sunteți cei mai buni. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Voi sunteți foarte generoși astăzi, doar că generozitatea asta nu are o limită și vă veți trezi la sfârșitul săptămânii uitându-vă în cont și întrebând ”unde s-au dus banii”. De aceea dacă aveți prin preajmă oameni dragi care să vă sfătuiască pe plan financiar, ascultați-i, nu vă grăbiți. 

Horoscop PEȘTI

Sunteți prea atent la gesturile celuilalt, mai ales la partener, la rude sau la copii. Prea insistați să le modificați ceva din modul în care se comportă, din atitudine, din personalitate. Nu vă place ceva acolo și comentați, și criticați, și sunteți exigenți. De fiecare dată găsiți câte o chichiță la celălalt. Astăzi și mâine cam așa veți fi. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel