EXCLUSIV  HOROSCOP 17 martie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nativii a două zodii își activează INTUIȚIA!

Sursă foto: Pexels (cottonbro)
Sursă foto: Pexels (cottonbro)

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Colegii sunt buni, dar în momentele în care nici ei nu sunt siguri, nu e cazul să vă bazați pe ei, mai ales dacă vă oferă anumite informații. Verificați informațiile respective, de unde vin, ce fond au în spate, gândiți-vă bine, se bazează pe ceva? Voi astăzi sunteți obligați să verificați, e o zi bună să verificați. Pentru voi nu pentru alții. 

Horoscop SCORPION

Este o zi bună pentru afecțiune, pentru a sta de vorbă cu partenerul, pentru mici replici, pentru o hârjoneală, așa, pentru o mică competiție. Chestii micuțe, nu vă duceți la maraton acum. Chestii micuțe care să reaprindă flacăra pasiunii. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Vorbim de nevoia de a face lucrurile diferit în casă, pentru familie și pentru cei dragi cu ajutorul partenerului. Dacă vreți să faceți ceva pentru familia voastră, prima voastră familie și îi spuneți partenerului, cu siguranță vă ajută. Îndrăzniți să solicitați acel sprijin. Și dacă sunteți singuri, cu siguranță veți găsi oamenii care să se implice în proiectele pe care voi le vreți. 

Horoscop CAPRICORN

Oamenii vor rămâne puțin uimiți astăzi, pentru că s-ar putea să aveți o replică din aceea la care nu s-a gândit nimeni sau să aveți o intuiție ascuțită astăzi, efectiv ascuțită și să vă dați seama fără să auziți, doar din ce vedeți, de unele lucruri. Și din ce auziți, să nu credeți tot ce vi se spune, să descoperiți, de fapt, ce este în spate. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Financiar, puteți să faceți lucrurile diferit astăzi. Dacă știați că aveați un plan la începutul zilei și voiați să cheltuiți, la finalul zilei planul nu mai există, o să vă treziți că ați avut cu totul și cu totul alte probleme. Lăsați-vă din mers, vedeți semnalele universului și sincronicitățile. Dacă vin niște bani, dacă pierdeți niște bani sau descoperiți că e ceva mai ieftin, iar banii rămași îi dați spre altceva. Sunt multe sincronicități financiare. 

Horoscop PEȘTI

Și la voi funcționează bine intuiția. Comunicați pe placul tuturor, îi împăcați pe toți. Astăzi reușiți să îi împăcați și pe unii și pe ceilalți și știți din ce cauză? Că nu aveți orgolii. Astăzi nu aveți orgolii, furii sau frustrări și reușiți să îi vedeți și să îi înțelegeți pe toți. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel