Horoscop 17 - 23 aprilie 2023. Taurii se vor simți blocați. Daniela Simulescu: Nu luați decizii, deoarece veți reveni asupra lor de mii de ori

Horoscop 17 - 23 aprilie 2023. Taurii se vor simți blocați. Daniela Simulescu - Nu luați decizii, deoarece veți reveni asupra lor de mii de ori. Sursa foto: freepik.com
Horoscop 17 - 23 aprilie 2023. Taurii se vor simți blocați. Daniela Simulescu - Nu luați decizii, deoarece veți reveni asupra lor de mii de ori. Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul șef al publicației Astrosens, a prezentat horoscopul săptămânii 17 - 23 aprilie, 2023.

Taur și cei cu ascendentul în Taur.  Prima parte a săptămânii nu vă priește. Luna nouă în primă fază este în Casa a XII-a și vă aduce aminte că trebuie să mai renunțați la niște idei, la niște gânduri, la niște lucruri, care nu vă fac bine.

Ca pe urmă Soarele, când intră în semnul vostru, să o luați de la capăt, să aveți mai multă energie, mai mult chef de viață și oarecum să primiți o validare din partea celor dragi. La voi, Soarele guvernează Casa a IV-a și aveți nevoie de discuții cu părinții cu rudele, cu familia pe care v-ați făcut-o. Vă recomand să nu faceți nimic fără feedback-ul din partea lor, fără sprijinul lor, fără comunicarea cu ei. Deci nu sunteți siguri. Soarele intră în Casa întâi și aveți putere, aveți mai multă energie, ceea ce e un lucru bun și începeți să vă simțiți mai siguri pe voi. Totuși aveți nevoie de ceilalți în viața voastră. Aveți nevoie să fiți validați de fiecare dată.

Mercur va retrograda în semnul vostru, ceea ce înseamnă că s-ar putea să reapară unele proiecte de care v-ați ocupat în ultimele luni sau să vă simțiți blocați, să simțiți că stagnați. Mercur retrogradul nu este să vă ajute, să vă aducă alte metode, alte posibilități și chiar și oportunități ca să vă dați seama că ați greșit. Deci să nu bazați atât de mult pe Mercur. În schimb, ce v-aș recomanda cu această retrogradare? Să nu fiți voi cei care luați deciziile, deoarece nu le luați bine.

Dacă luați o decizie pe această retrogradare, veți reveni asupra ei de mii și mii de ori. Voi nu aveți o problemă, că vă place să reluați lucrurile. Dar vă ține pe loc. Jupiter intră în semnul vostru pe data de 16 mai. Oarecum, Mercur retrograd mai ajustează, mai corectează, mai reia anumite lucruri, ca atunci când vine Jupiter să debordați”, a precizat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel