EXCLUSIV  Horoscop 18-24 septembrie 2023 - Gemeni. Daniela Simulescu: Fiți foarte atenți la echilibrul dintre aceste două aspecte / Video

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit horoscopul săptămânii 18-24 septembrie 2023.

Gemeni

'Fiți foarte atenți, la începutul săptămânii acesteia, despre cum faci echilibru între casă și serviciu. Nu cred în work-life balance. Nu cred că este un echilibru perfect între cele două zone, cred, mai degrabă, că sunt zile în care prioritatea noastră este serviciul. Și sunt zile în care prioritatea noastră casa, familia, toată zona asta.

Or, la începutul săptămânii este greu pentru că sunt la serviciu situații destul de complicate, apărute pe nepusă masă, dar și cei de acasă trag de voi. Cumva, nu știți pe cine să împăcați. Practic, voi ar trebui să știți în ce zonă vă duceți, dar, acum, nu o să știți și va fi destul de greu cu stres.', a spus Daniela Simulescu.

'Soarele intră în casa a 5-a, un moment foarte bun pentru cei care vor să își propună să petreacă mai mult timp cu copiii sau pentru cei care chiar vor să meargă la evenimente. După cum vă spuneam mai devreme, de pe 23 septembrie nu ratați luna aceasta fără să bifați un film, un concert, un teatru, o plimbare, orice eveniment acolo unde ești.

În orice localitate mică sau mai mare trebuie să existe o posibilitate de a ieși în lume, de a vă preocupa și de partea culturală. Această parte face inima să vibreze, nu doar munca, educația, creșterea copiilor, ci trebuie și sufletul, mintea, să le lăsăm să progreseze și ele.', a spus Daniela Simulescu la DC News și Astrosens. 

VIDEO

Youtube video image

Vezi și previziunile pentru zodia Berbec/ Ascendent în Berbec 

'Primele zile ale săptămânii nu sunt plăcute deloc. Cu Soarele din casa a VI-a care face opoziția cu Neptun ești foarte împrăștiat. Programul tău e dat peste cap. Oricât de mult te-ai ține tu de niște evenimente nu îți va ieși. Muncești, te chinui, depui eforturi, te stresezi suplimentar, dar nu-ți iese.

Partea profesională nu funcționează, nu are cum să funcționeze bine săptămâna aceasta, dar în schimb pe partea relațională, pe socializare, pe evenimente, ai aspecte mult mai bune.

Pe 23, Soarele se mută în casa a VII-a și dintr-o dată ești dispus să te vezi cu oamenii dragi, să stabilești noi contacte, noi conexiuni. În momentul în care te duci la un eveniment faci cunoștință și cu alte persoane, vrei să mergi la concerte, la film, la teatru. De altfel, îți și recomand. Începe o perioadă foarte bună pentru toate aceste activități.'. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel