EXCLUSIV  Horoscop 18 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care tot regretă ceva din trecut. Ai grijă să nu îți acapareze viața

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

La finalul săptămânii, Venus retrogradă din Leu se apropie de careul cu Jupiter din Taur. Veți observa o tendință spre exagerare. Sau mai bine zis către supraestimare. Atunci când este vorba de chestiunile amoroase sau despre cele financiare. Tensiunea dintre Micul și Marele Benefic (re)aduce și multă creativitate sau dorința de a (re)încerca tot timpul ceva nou. Ne putem confrunta cu lipsa motivației atunci când vine vorba de partea monotonă a vieții. Risc mărit de cheltuieli și infidelități!

BERBEC

Zilele acestea, weekendul acesta, ar fi bine să înveţi să te bucuri de lucrurile mici şi simple, să nu îţi doreşti tot ce e mai pompos, mai extravagant, pentru că nu îţi va aduce fericirea. Vei încerca să umpli un gol, dar nu se va umple cu ceva superficial.

TAUR

Lecţia zilelor acestora pentru tine este acceptarea instabilităţii şi să stai în banca ta, să nu încerci să le rezolvi problemele celor din jur doar pentru că vrei tu să ştii lumea liniştită. Învaţă să accepţi că nu toţi sunt la fel ca tine.

GEMENI

Vei simţi un dor de ducă fantastic, vei simţi o aplecare mare pentru nostalgie. Cumva, tot regreţi ceva din trecut. Ai grijă ca regretele să nu îţi mănânce prezentul.

RAC

Cheltuieli, dorinţa de a demonstra, tendinţa de a avea limba soacrei. Vei folosi nişte replici foarte tăioase, vei fi foarte direct. Să nu te miri dacă oamenii nu îţi răspund aşa cum ţi-ai fi dorit tu. Chiar dacă tu zici că spui adevărul, s-ar putea ca pe ei să îi doară puţin ce simt din partea ta.

LEU

Îţi prieşte weekendul acesta. Mai uită ce nu merge la serviciu, ce nu merge acasă şi bucură-te, ieşi, distrează-te! Nu sta prea mult mohorât, că nu are rost. Vezi jumătatea plină a paharului.

FECIOARĂ 

Ai zvâc! Astrele îţi dau tendințe de a face lucruri, de a te implica, de a fi mai extrovert, însă ceva te tot tine. Poate că nu este weekendul acela în care să îţi consumi  toate resursele pe un singur eveniment sau într-o singură discuţie. Poate că este weekendul care te va învăţa să îţi dozezi energia şi să mai păstrezi şi pentru alte momente.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel