EXCLUSIV  Horoscop 18 decembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar putea primi mai mulți bani, înainte de Sărbători

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 18 decembrie, avem un trigon între Mercur din Capricorn și Jupiter din Taur, ambele retrograde. Un asemenea aspect ne ajută să avem un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Fiind un trigon pe semne de pământ, putem spune că astrele ne recomandă să împăcăm optimismul cu pragmatismul atunci când este vorba de strategii financiare. 

BERBEC

Negocieri pe plan profesional şi financiar. Ai şansa să obţii mai mult decât ţi-ai fi imaginat sau ai şansa să ceri.

TAUR

Este o zi foarte bună pentru a organiza, pentru a planifica, chiar şi pentru a replanifica, reorganiza. Vă merge mai bine mintea astăzi.

GEMENI

Poate vă mai refaceți bugetul pentru Sărbători şi vă dați seama pe cine vă puteţi baza sau nu în anumite pregătiri. Când vorbim de resurse, nu vorbim doar de bani, ci şi de timp, de energie, de disponibilitatea celorlalţi.

RAC

Astăzi, vă înţelegeţi cu partenerul - "tu faci aia, eu fac aia". Sunt multe situaţii în care vă înţelegeţi chiar şi din priviri. Este un pic de telepatie acolo.

LEU

Sunteţi harnici, dornici să îmbinați utilul cu plăcutul, dornici să îi ajutaţi pe cei dragi, să vă implicaţi în tot felul de situaţii, să rezolvaţi probleme.

FECIOARĂ 

Un aspect bun pentru a vă ocupa şi de acele activităţi care vă încântă, care vă plac, care vă fac optimiști. Poate vă gândiţi cum să împodobiți bradul, ce reţetă să mai gătiţi, poate să vă gândiţi la unele persoane dragi care vă vor vizita de Sărbători. Aveţi nevoie să vă gândiţi, să îi faceţi fericiţi pe cei din jurul vostru, ca să vă simţit şi voi fericiți.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel