EXCLUSIV  Horoscop 18 ianuarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să tacă, astăzi, în fața șefilor. Mai strânge dovezi!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 18 ianuarie, Mercur intrat recent în Capricorn face un sextil cu Saturn din Pești. Acest aspect ne ajută să ne calculăm cuvintele. Mai ales când este vorba de a ne comunica emoțiile. Gândim, socotim și abia pe urmă vorbim sau scriem. Mercur se apropie și de un trigon cu Jupiter. 

BERBEC

Ţie chiar îţi prieşte să taci astăzi, mai ales în raport cu şefii sau cu colegii. Chiar dacă ţi se pare nedrept ceea ce se întâmplă, nu este momentul astăzi. Mai strânge dovezi, ai răbdarea că s-ar putea să ţi se ofere pe tavă nişte situaţii câştigătoare.

TAUR

Evită prejudecăţile, evită să îi judeci pe ceilalţi, să te compari cu ei sau să îi compari pe ei cu tine.

GEMENI

Astăzi, s-ar putea ca astrele să te ajute sau tu să te ajuţi, în momentul în care ai de făcut anumite cheltuieli sau anumite investiţii. Ai răbdare!

RAC

Discuţiile cu partenerul vor fi mult mai liniştite, mai serioase, discuţii de adulţi. Dacă faci ca un copil, nu te aştepta să câştigi ceva. Fii răbdător, înţelegător, pentru că s-ar putea să ai multe de câştigat.

LEU

Dacă nu se întâmplă ceva astăzi, ai ceva de pierdut. Dar asta este în capul tău! Ai face foarte bine dacă ai aştepta să se întâmple viaţa, dacă nu ai forța-o tu!

FECIOARĂ 

Un aspect bun în ceea ce priveşte comunicarea sentimentelor. Dacă ai așteptat un moment să îi spui partenerului emoţiile tale, stările prin care treci, astăzi este momentul potrivit. Fă-o etapizat, în timp, fără să îl copleşeşti.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel