EXCLUSIV  Horoscop 18 iulie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care ia decizii radicale. Partenerul de viață, direct vizat

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Soarele din Rac face un sextil cu Uranus din Taur. Suntem susținuți să ne schimbăm rutina, să încercăm noi activități. Orice îndrăzneală este susținută de către astre. Mai ales în ceea ce privește gospodăria sau relațiile cu familia. 

BALANȚĂ

Partenerul trece prin evenimente care mai de care mai ciudate. Nu trebuie să vă sacrificaţi dacă acesta nu v-o cere. În loc să vă duceţi la serviciu şi să stați să vă gândiţi la ale voastre, voi vă gândiţi doar la partener sau la ce i se întâmplă. Este bine să îi fiţi alături, dar nu lipit cu totul. Mai trăiţi-vă şi voi viaţa!

SCORPION

Cei care sunt singuri s-ar putea să aibă tendinţa de a grăbi intrarea într-o relaţie sau să găsească defecte foarte uşoare celeilalte persoane astfel încât să nu mai continue procesul de cucerire. Pentru cei care vă aflaţi într-o relaţie, Marte pune jar pe foc, incită foarte mult, poate să fie şi foarte pasional, dar în acelaşi timp poate să fie şi foarte neplăcut. Pot fi şi nişte decizii radicale pe plan relaţional.

SĂGETĂTOR

Relaţiile de la locul de muncă sunt foarte conflictuale. Aveţi impresia că oamenii sunt limitaţi, că din cauza lor nu vă puteţi ocupa de proiectele voastre şi că mai aveţi treabă şi pe acasă, dar trebuie să staţi la serviciu. În loc să vă plângeţi, găsiţi soluţiile potrivite - cum să rezolvaţi, să nu mai depindeţi de alţii.

CAPRICORN

Emoţiile vă iau pe sus pe unii dintre voi sau puneţi prea mult preţ pe emoţiile altora. Nu vă luaţi în serios!

VĂRSĂTOR

Dacă lumea se ceartă acasă, în familie, lăsaţi-i să se certe, nu vă implicaţi! Dacă vă implicaţi, s-ar putea ca lucrurile să se complice. Astăzi, mâine şi poimâine staţi cât mai departe de orice conflict!

PEȘTI

Vă merge mintea de nu aveţi habar. Aveţi nevoia să câştigaţi o dispută, o dezbatere. Trebuie să vă băgaţi în situaţii, să arătaţi că sunteţi voi deştepţi. Aveţi nevoie de lucrul ăsta şi chiar veţi fi foarte deştepţi. Zilele astea, aveţi grijă cum conduceţi, la trafic, la posibile întârzieri şi posibile stricăciuni la ce mai aveţi prin casă, produse electronice.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel