EXCLUSIV  Horoscop 19 iunie 2023. Careul dintre Soare și Neptun aduce haos în jurul nostru. "Nu știm pe ce planeta trăim"

Horoscop 19 iunie 2023. Careul dintre Soare și Neptun aduce haos în jurul nostru. "Nu știm pe ce planeta trăim" / Foto: Pixabay
Horoscop 19 iunie 2023. Careul dintre Soare și Neptun aduce haos în jurul nostru. "Nu știm pe ce planeta trăim" / Foto: Pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a venit cu noi previziuni pentru toate zodiile. 

Astăzi, 19 iunie, avem un careu între Soare și Neptun, susține astrologul Daniela Simulescu. 

"Este genul acela de aspect care ne face confuzi, aduce haos în jurul nostru, nu știm pe ce planeta trăim, suntem așa pe un norișor, suntem zăpăciți, am alege scurtături, am face compromisuri... Suntem așa într-un ocean de stări și nu avem o busolă, așa că vă recomand să nu trageți de voi și să aveți grijă la lista de obiective", a spus Daniela Simulescu despre acest care între Soare și Neptun, ulterior venind cu previziuni pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC

Pentru tine cuvintele sunt foarte grele astăzi. Soarele fiind în Casa a 3-a, făcând acest careu cu Neptun, să știi că una spui, alta se înțelege și de asemenea, nici tu nu vei înțelege foarte bine ceea ce îți transmit ceilalți.

TAUR

S-ar putea să te păcălești din punct de vedere financiar astăzi, așa că nu ar strica să ai mai mare grijă la cheltuieli.

GEMENI

Începi ceva și apoi de apuci de altceva, după care îți amintești că nu ai terminat un proiect, dar mai apare un proiect. Și uite așa o ții toată ziua și ești foarte influențabil.

RAC

Dacă ai visat ceva noaptea trecută sau dacă îți este frică de ceva nu înseamnă că e și realitate, adică gândurile nu sunt realitate astăzi, sunt mai degrabă niște închipuiri, niște povești, niște scenarii. Învață să faci diferența între ce este în capul tău și ce e realitate cu adevărat.

LEU

Ar fi bine să nu te bazezi foarte mult pe prieteni, pe oameni dragi pentru că în agenda lor apar foarte multe schimbări și tu s-ar putea să te lași influențat de faptul că nu mai pot participa la anumite evenimente cu tine. Nu te supăra pe ei, au și ei viața lor.

FECIOARĂ

Instabilitatea de la locul de muncă te macină foarte mult, mai ales că nu știi în cine să ai mai multă încredere și nu știi efectiv pe cine să pariezi, dar poate că este una dintre zile în care nu trebuie să te grăbești cu nicio decizie.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel