EXCLUSIV  Horoscop 19 iunie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Situații înșelătoare la serviciu pentru o zodie. Ai grijă în cine ai încredere!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Soarele din Gemeni se apropie de un careu cu Neptun din Pești. Un aspect nemaipomenit pentru o imaginație bogată, dar cumplit pentru viața de zi cu zi. Recomandabil ar fi și să avem un program cât mai simplu și bătut în cuie. Că, altfel, vom procrastina cu grație. 

BERBEC

Tu chiar crezi în vorbele celorlalţi şi câteodată şi mintea îţi joacă destul de multe feste. Cuvintele celorlalţi nu sunt întotdeauna pe bune. Trebuie să ai grijă.

TAUR

Financiar, s-ar putea să fie destul de multe riscuri. Nu face o investiţie, o achiziţie bazându-te doar pe faptul că ţi-a recomandat un prieten acest lucru.

GEMENI

Soarele în careu cu Neptun vă ia minţile, va bagă într-un ocean al iluziilor. Sunteți în derivă. Aveţi mai multe antene, astăzi, prindeţi mai multe posturi.

RAC

Dacă aţi visat ceva azi-noapte sau dacă vi se pare ceva legat de o situaţie sau de o persoană, înseamnă că aşa e. Din când în când, mai daţi şi voi greş. Poate visele pe care le-aţi avut vă spun. Aveţi mare nevoie să faceţi diferenţa între realitate şi ficţiune, astăzi.

LEU

Prietenii ăştia în care vă puneţi toate speranţele, dar pe ei nu i-aţi întrebat dacă trebuie să faceţi asta vă cam dezamăgesc sau ei se vor simţi dezamăgiţi de voi. În viaţă, mai întâlnim şi aceste situaţii. Staţi departe de a vă face planuri şi obiective, astăzi.

FECIOARĂ

Sunt nişte situaţii înşelătoare la locul de muncă ce vă vor ustura, vă vor costa. Ar trebui să nu vă încredeţi atât de uşor în cineva, că azi va spune ceva şi mâine ar putea să vă spun cu totul şi cu totul altceva.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel