EXCLUSIV  Horoscop 2-8 octombrie. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă / video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 2-8 octombrie.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

„Îmi place săptămâna aceasta pentru voi. Vă dați seama ce s-a întâmplat din punct de vedere relațional sau partenerial. Vedeți o luminiță de la capătul tunelului, îndrăzniți mai mult și sunteți mai curajoși. Frica există în continuare în voi, dar învățați enorm când mergeți cu ea, o procesați. Dacă vreți să abordați un subiect, voi îl abordați, dar frica este în continuare în voi, nu o să dispară, dar o gestionați altfel. Învățați multe lucruri. Sunteți precum un burețel. Vă merge mintea. Voi nu învățați chestii micuțe, ci lucruri serioase.

Vă recomand să aveți grijă în călătorii, la drumurile pe care le faceți, dar și la acte sau documente pentru că s-ar putea să fie niște probleme. Vor exista și alte probleme pentru voi. Pe partea financiară ar trebui să aveți puțină grijă. Vine momentul să luați decizii pe plan relațional pentru că Venus a fost retrogradă în casa a VII-a și a făcut tot felul de aspecte. În curând iese și Lilith din casa a VII-a. Acesta este momentul în care dacă ați vrut să divorțați puteți să o faceți, acesta este momentul în care dacă ați vrut să intrați într-o relație puteți să o faceți”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel