EXCLUSIV  Horoscop 2 august. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trece prin momente complicate. Trecutul revine în viața voastră

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 2 august, Mercur din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. Acest aspect este precum un carusel ruginit, peste care a trecut vremea, dar la care nu vrem să renunțăm. Noi sau oamenii din jurul nostru vom opune rezistență la inovație, la alte idei sau la dezvoltare. Nostalgia va ascunde multe îndoieli, lipsa încrederii sau duritate provenită în urma unor frustrări peste care nu am reușit să trecem. Lucrurile s-ar putea să se miște mult mai greu decât ne-am fi așteptat.

BALANȚĂ

Intuiţia nu vă funcţionează astăzi. Pentru gândurile, ideile, scenariile pe care vi le faceţi căutaţi şi argumente solide.

SCORPION

Se vor reactiva anumite lucruri din trecut, mai ales unele lucruri care au început acum jumătate de an. Relaţiile cu copiii sunt destul de complicate astăzi.

SĂGETĂTOR

Profesional, este o zi bună. Luna plină s-ar putea să vă facă să aveţi o vivacitate, un exces de zel care vă este propriu, sunteţi recunoscuţi pentru asta. Veţi vrea să vă etalaţi deşteptăciunea.

CAPRICORN

Nu ar strica să priviţi puțin diferit partea financiară, să vă educaţi, să citit o carte, să ascultaţi un specialist. Undeva este nevoie de îmbunătăţiri.

VĂRSĂTOR

Unii dintre voi s-ar putea să treacă printr-un carusel de emoţii, să se confrunte cu frici, cu furie. Multe dintre acestea vin din cauza relaţiilor în care vă aflaţi sau din cauza oamenilor care se reîntorc în viaţa voastră.

PEȘTI

Mai mergeţi pe acasă şi lăsaţi munca! Dacă staţi săimunciţi prea mult, sănătatea are de suferit şi nu vă va ridica nimeni statuie niciodată.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel