EXCLUSIV  Horoscop 2 februarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Temperați-vă sarcasmul

Sursă foto: Pexels / Horoscop 3 februarie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 3 februarie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Luna se va apropia, bineînțeles, de casa a VII-a, cu atât de multe planete în casa a IV-a. Veți dori să îi puneți pe toți la punct și apare incertitudine, multă incertitudine legată de partener, dar și partenerul s-ar putea să aibă această incertitudine legată de propria persoană. Dacă există acest sentiment, pune întrebări, nu lăsa să te roadă mai mult decât ar fi cazul. 

Horoscop SCORPION

Sarcasmul e bine-venit, dar în doze mici astăzi, ironia la fel și bineînțeles, cuvintele foarte agresive. Marte se apropie și face un sextil cu Jupiter, e un lucru bun astăzi. Dar, chiar și așa, vreau să te invit să ai puțină grijă să nu te lași dus mai mult decât este cazul, să nu exagerezi. Și nu este deloc o zi bună pentru laudă. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Cheltuielile de astăzi sunt bine-venite și dacă ai așteptat 24 de ore și zici în continuare că îți trebuie, atunci e perfect. Marte face sextilul cu Jupiter, guvernatorul tău, Jupiter este în casa a IV-a și îți dă un rost. Orice cumpărătură pe care o faci astăzi are un rost important în viața ta. 

Horoscop CAPRICORN

Despre ce vorbim aici? Îți spun eu: despre faptul că mintea ta o să funcționeze în limitele pe care tu ți le dorești. Dacă copilul tău are o problemă de matematică de rezolvat, îl vei ajuta sau vei găsi pe cineva care să îl ajute. O problemă la locul de muncă? O rezolvi, o gândești. Sau tu te gândești dintr-o dată că ai citi și ai învăța ceva nou. Asta se întâmplă, Mercur zice gata cu trecutul, hai cu ceva nou în viața ta. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Nostalgiile, amintirile, dorul, dar gândește-te tu azi: cât la sută din ziua ta e pentru trecut și cât la sută e pentru prezent și s-ar putea să ai o surpriză. S-ar putea să realizezi că 23 de ore trăiești în trecut, te gândești la trecut, plângi pentru trecut, te bântuie trecutul. Nu ai vrea ca în alea 23 de ore să mai faci și altceva? Ocupă-ți timpul. Obosește-te astăzi. 

Horoscop PEȘTI

Ți-aș recomanda să nu accepți orice invitație. Dacă la un moment dat ți-ai făcut planuri cu prietenii și ești într-un moment în care regreți că ai acceptat acel eveniment sau acea întâlnire, atunci spune-le. Nu se întâmplă nimic grav și dacă te gândești că se supără ei, ce e mai important? Că se supără ei sau starea ta?

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel