EXCLUSIV  Horoscop 2 iulie 2024. Se anunță o zi cu provocări, crize și orgolii. Zodia care se ceartă cu șefii - Video

foto: Freepik
foto: Freepik

Săptămână plină de provocări pentru cele mai multe zodii! Unii prind curaj, alții vor să demonstreze mai mult.

Astrologul Daniela Simulescu vine cu mai multe atenționări și recomandări pentru câteva zodii care astăzi vor trece prin situații neașteptate, unele de bun augur, altele mai puțin favorabile.

Balanță

Mercur se mută în Casa a 11-a - exact ce vă place vouă cel mai mult: socializare, întâlniri cu prietenii, discuții, planuri, curiozitate insațiabilă, sunteți ca un burețel. Faceți ceva tranzit total care s-ar putea să vă supere... Urâți plictiseala! Dar avem nevoie din când în când și de puțină plictiseală.

Scorpion

Mercur se duce în Casa a 10-a și face discuțiile cu șefii sau cu persoanele cu autoritate mult mai intense și mult mai serioase. Voi, de asemenea, veți avea un ton autoritar, veți lua decizii în ceea ce privește planul profesional și s-ar putea să demonstrați celor din jur cât de capabili sunteți în anumite momente de criză. Iar voi vă pricepeți la asta, doar că trebuie să vadă și ceilalți.

Săgetător

Mercur se mută în Casa a 9-a și apar planificări de călătorie, tot felul de evenimente. Aveți multe de discutat cu partenerul sau poate vă place de cineva și aveți mai mult curaj să-i puneți mai multe întrebări acum. Cert este că relațiile care se construiesc în această perioadă sunt mai degrabă pe plan mental, adică vă atrage deșteptăciunea cuiva sau căutați persoanele foarte inteligente de la care să învățați multe lucruri.

Capricorn

Mercur se duce în Casa a 8-a, ceea ce vă expune foarte mult. Trebuie să aveți mare grijă să nu dați din casă, să nu fiți indiscreți și să nu vă băgați nici în viețile celorlalți, să nu vă implicați în discuții cu bârfe multe. Stați departe, ascultați-le dar nu puneți întrebări. Curiozitatea din perioada următoare nu e neapărat prielnică pentru pentru voi. Iar cu Mercur în Casa a 8-a să știți că veți avea capacitatea asta uimitoare de a face mișmașuri financiare. Luați de acolo, puneți acolo, jonglați mult mai bine cu resursele pe care le aveți pentru stabilitatea voastră financiară.

Vărsător

Mercur se duce în Casa a 7-a. Aș putea spune că urmează o vară în care discuțiile cu partenerul sunt nemaipomenite. Și necesare! Dacă până acum nu ați adus un subiect la suprafață o să aveți curaj să o faceți și, bineînțeles, se ciocnesc orgoliile voastre acolo, dar eu cred că va fi mult mai bine. Și sunteți mai vorbăreți, mai curioși, mai glumeți, așa o să fiți cu oamenii din jurul vostru. Și dacă ei nu vin către voi, vă duceți voi către ei.

Pești

Mercur se duce în Casa a 6-a. Vă ajută extrem de mult, având în vedere că și Saturn a început retrogradarea în semnul vostru. Vă ajută să vă luați rutina și să o ajustați. Veți avea mintea precum un Excel. Aveți inițiativă cumva să-i organizați și pe cei din jur, nu doar pe voi. Organizați și la serviciu tot felul de lucruri, organizați și acasă cine și cu ce treburi gospodărești se ocupă și-n același timp Mercur în Casa a 6-a este foarte bun în a vorbi despre sănătatea voastră, în a avea discuții cu specialiști, în a căuta doctorii cei mai buni.

Previziunile pentru toate zodiile, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel