EXCLUSIV  Horoscop 2 martie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie renunță la anumiți prieteni din viața ei. Trădările sunt aproape!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Fox)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Fox)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Luna tranzitează pe parcursul întregii zile semnul Vărsătorului. Se va întâlni cu Saturn și va face un careu cu Uranus. Oricât de mult ne-am dori să fim detașați dintr-un punct de vedere, nu vom reuși. Vor apărea situații surprinzătoare care ne vor destabiliza pe plan emoțional. Mercur se apropie de o conjuncție cu Saturn și este posibil să devenim prea serioși în discuții. Și prea încăpățânați. 

BERBEC

Va trebui să faci un pas în spate, din punct de vedere profesional, sau să înveți să accepţi, să înveți să renunţi, pentru că, dacă te vei zbate astăzi, nu vei câştiga nimic. Cu cât vei învăţa să renunţi, cu atât îţi va fi mai bine.

TAUR

Faceţi puţină curăţenie în viața voastră, ceea ce înseamnă prieteni, amici. Sunt oameni care nu vă sunt atât de apropiaţi şi cărora le-aţi împărtăşit tot felul de informații din viaţa voastră şi nu este bine. S-ar putea ca ei să ofere informaţiile respective sau să vă judece, dacă nu vă cunosc bine. Este bine să aveţi încredere în ceilalţi, însă fiţi atenţi în cine!

GEMENI

Pot apărea schimbări pe plan profesional. Puteți avea vizibilitate sau puteți să fiţi lăudaţi pentru ceva bun. 

RAC

Pentru voi, o rugăciune, astăzi, va fi minunată. Rugăciunea să fie pentru voi! Vă va fi foarte greu să meditaţi, să vă gândiţi doar la voi. Astăzi, rugăciunea şi intenţia trebuie să fie despre voi, deși nu va fi ușor.

LEU

Motivul principal al zilei este renaşterea din propria cenuşă sau reclădirea unei relaţii. Nu trebuie să continue la fel, dar puteţi să o acceptaţi aşa cum este acum şi să mergeţi mai departe. Faptul că nu aveţi control 100% asupra unei situaţii este cel mai mare câştig.

FECIOARĂ 

Pentru cei singuri, pot veni ocazii. Pentru cei care sunt în relaţii toxice, pot veni revelaţii dureroase. Pentru cei care vor să meargă mai departe cu relaţia, pot veni multe oportunităţi.

Vezi și: HOROSCOP 28 februarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Aveți grijă la cheltuielile emoționale

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel