EXCLUSIV  Horoscop 20 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia implicată într-u scandal. Cineva are probleme cu banii

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Marte din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. Perfecțiunea intră în ring cu haosul. Frustrare, furie, pericol, stare depresivă. De fapt, acțiunile noastre superficiale se vor lovi de testul timpului. Sau mai bine zis, vom întâlni blocaje, restricții și limite pentru că nu ne-am făcut bine treaba. Va fi greu să acceptăm asta, dar nu vom avea ce să facem. Vă recomand să nu vă supărați dacă nu vă iese ceva din prima, a doua sau a treia încercare. Poate fi frustrant, dar universul are propria matematică. 

BERBEC

S-ar putea ca unele iniţiative de la locul de muncă să nu fie apreciate la adevărata lor valoare şi să consideri că oamenii nu văd eforturile pe care tu le depui. Grijă la sănătate!

TAUR

Cei care aveţi copii s-ar putea să aveţi nişte momente mai ciudate. Ori trec ei prin probleme, ori instituţiile în care sunt înscrişi vă dau tot felul de veşti. Trebuie să depuneţi multă muncă, cum ar fi, de exemplu, dosarul înscrierii la o şcoală.

GEMENI

Undeva este un mic scandal - fie la serviciu, fie acasă. Nu trebuie plimbat de la serviciu - acasă şi invers.

RAC

Nu ar strica să folosiţi această perioadă să vă consideraţi mai buni, să vă redeschideţi puţin partea aceea narcisică din voi. S-ar putea să intraţi în nişte dezbateri, în nişte discuţii care să nu prea vă convină, dar important este să fiţi prezenţi acolo, să nu staţi în spate.

LEU

Partea financiară este destul de afectată, dar nu vă victimizaţi prea mult. Nu daţi vina pe alţii. Cântăriţi foarte bine faptele şi relaţiile pe care le aveţi.

FECIOARĂ 

Totul se mişcă, aşa, precum melcul. Nu te grăbi! Vei da de tot felul de oameni care opun rezistenţă. Veţi fi foarte obosiţi diseară.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel