EXCLUSIV  Horoscop 20 iunie 2023. Ce ne aduce conjuncția Marte-Lilith. Zodia care se va înfuria. "E cu artificii la tine astăzi, plus o pasiune uimitoare"

Horoscop Taur 13-19 noiembrie 2023. Daniela Simulescu: O să stați toată săptămâna într-o stare permanentă de irascibilitate / Foto: Pixabay
Horoscop Taur 13-19 noiembrie 2023. Daniela Simulescu: O să stați toată săptămâna într-o stare permanentă de irascibilitate / Foto: Pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a venit cu noi previziuni pentru toate zodiile.

Ziua de 20 iunie vine cu două aspecte importante: sextilul dintre Jupiter și Saturn și o conjuncție Marte-Lilith. Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a explicat ce înseamnă asta pentru zodii.

"Astăzi avem două aspecte, unul plăcut și unul care o parte bună, dar și o parte nebună. În primul rând vorbim despre sextilul dintre Jupiter și Saturn, e un aspect care ne potențează, ne ancorează și ne creează un optimism foarte practic. După care avem o conjuncție Marte-Lilith. Aici e cam periculos pentru că atunci când Marte, care este agresivitatea pură, se întâlnește cu Lilith, care are partea aceasta de furie și agresivitate, ei, când cei doi se întâlnesc apare așa un război, că atât Lilith, cât și Marte, sunt cam războinici. Un astfel de aspect ne poate ajuta să ieșim din mulțime, dar trebuie să avem grijă cum o facem. ori ieșim printr-un scandal, ori ieșim prin a face ceva neașteptat", a spus Astrologul Daniela Simulescu.

BERBEC

Marte, guvernatorul tău, se întâlnește cu Lilith. Îți dai seama, e cu artificii la tine astăzi, multă furie, multă agresivitate, multă dorință de a ieși din turmă, nevoia de a fi oaia neagră, bineînțeles, însă ai în același timp o îndrăzneală cu care nu te vei mai întâlni foarte curând. Profită din plin, plus că ai o pasiune uimitoare astăzi.

TAUR

În familie pot fi destul de multe controverse, însă acest sextil Jupiter-Saturn te ajută să mai liniștești treaba, te ajută să vezi ambele situații și să încerci să le împaci, asta în cazul în care nu ești tu una dintre părți. Deci dacă ești simplu spectator al acestor controverse, încearcă să aduci cele două părți la un numitor comun.

GEMENI

Aș avea grijă la cuvinte pentru că această conjuncție Marte-Lilith poate să scoată din voi cele mai acide replici, cele mai răutăcioase cuvinte. Puteți să fiți atât de înțepați cum nu ați fost niciodată în viața voastră. Pe de altă parte, cuvintele voastre sunt foarte tăioase astăzi și pot rezolva anumite situații care au fost încurcate. Vedeți cum folosiți acest aspect.

RAC

Cheltuiți și cheltuiți, și cheltuiți, și chiar dacă cineva vă zice, eu nu pot să nu mai cheltuiți atât, pentru că dacă v-o zice cineva astăzi să nu o faceți, voi veți cheltui tocmai ca să arătați că e treaba voastră ce faceți cu banii voștri. E normal la o adică, doar să nu cheltuiți pe prostii.

Vezi mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel