EXCLUSIV  Horoscop 20 iunie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să stea departe de bârfe. Atenție la deciziile pe care le iei!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 20 iunie avem Solstițiul de vară, adică începerea verii din punct de vedere astronomic. În ceea ce privește astrologia, avem intrarea Soarelui în semnul Racului, tranzit care va dura până pe 22 iulie. 

După ce am trecut prin sezonul Gemenilor care ne-a făcut mai dornici de schimbare și comunicare, iată că trecem la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei. Dar și să ne păstrăm echilibrul emoțional. 

Atunci când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

BALANȚĂ

Deveniți vizibil, popular la locul de muncă, şefii se uită altfel la voi, vă iau în considerarea. Dar aveţi mare grijă, că popularitatea aceasta poate să vină şi în urma unor boacănelor, dar şi în urma unor reuşite. De voi depinde.

SCORPION

Dorul de ducă va fi fantastic. Vreţi să vă plimbaţi, să traversaţi tot felul de graniţe, să învăţaţi, să studiaţi. Singurul lucru la care trebuie să aveţi mare grijă este acela de a avea mai puţin prejudecăţi.

SĂGETĂTOR

Staţi departe de bârfe şi indiscreţii, de a a lua decizii fără a vă consulta şi cu alţi oameni. Bugetul la comun va trece prin nişte momente din acestea mai dificile.

CAPRICORN

O mare nevoie în relaţia de cuplu. Sunteţi cu ochii deschiși la partener, sunteţi mai atent la gesturile lui. S-ar putea să exageraţi multe dintre activităţile sale. Cei singuri s-ar putea să aibă mai multe şanse, în ultima perioadă.

VĂRSĂTOR

Trebuie să vă găsiţi o rutină alături de partener sau de oamenii dragi voi, să vă împărţiţi sarcinile, să delegaţi şi să nu faceţi nimic singuri. Este nevoie de o atenţie sporită asupra tot ce înseamnă stil de viaţă.

PEȘTI

Romantism, creativitate, joacă şi nevoia de a specula cât mai mult, astfel încât să vă iasă ceva.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel