EXCLUSIV  Horoscop 20 noiembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții despre copii pentru o zodie. Se pot schimba multe

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 20 noiembrie avem un sextil între Soarele din Scorpion și Pluto din Capricorn. Vom avea capacitatea de a ne folosi puterea interioară dacă nu ne vom grăbi. Este foarte important să nu facem compromisuri sau să alegem scurtături. O zi bună pentru persuasiune. De menționat că, în curând, și Marte va face sextilul cu Pluto. 

BERBEC

Profesional, vei fi ajutat. Îţi vei canaliza energia altfel. Nu vei mai fi la fel de vocal, la fel de activ aşa pe faţă, ci vei alege o zonă mai pasivă, dar care te va ajuta mai mult.

TAUR

Relaţia cu partenerul se poate îmbunătăţi dacă alegi să ai o discuție cu el despre temele acelea care nu se spun repede, pentru care ai nevoie de timp să le poţi exprima.

GEMENI

Profesional, trebuie să alegeţi o altă abordare, aceea de a nu intra peste vieţile celorlalţi, de a le respecta limitele şi de a sta în banca voastră atunci când este ceva ce consideraţi că nu funcţionează. Nu este despre voi, ci despre ceilalţi.

RAC

Pentru cei care au avut probleme cu copiii, este o o zi nemaipomenită pentru a discuta cu partenerul şi pentru a găsi alte soluţii, alte planuri, alte idei pentru cei mici sau mari.

LEU

Nu ar strica să nu munciţi foarte mult astăzi şi să petreceţi mai mult timp cu familia. Veţi găsi înţelegere la colegi sau la şefi.

FECIOARĂ 

Cuvintele voastre sunt nemaipomenite, astăzi. Cumva, au şi zona aceasta foarte practică, dar în acelaşi timp aveţi nişte replici spirituale nemaipomenite.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel