Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă previziunile cele mai importante ale anului 2025. 

Anul 2025 este unul destul de complicat din punct de vedere astrologic. Va avea parte de retrogradările lui Venus și Marte. Saturn, Uranus și Neptun își vor schimba pentru câteva luni semnele tranzitate. Iar Nodurile Lunare vor trece pe axa Fecioară-Pești. 

Laitmotivul lui 2025 este primul pas. Fiecare dintre noi își va da seama în ce domeniu are nevoie de prospețime. 

Berbec/Ascendent în Berbec

2025 este anul maturizării pentru tine! Nu te vei mai putea eschiva deloc în fața testelor pe care ți le aduce Saturn în perioada 25 martie-1 septembrie. Vei dori să îți cumperi o casă, să îți faci o familie sau să construiești o fundație. În plus, vei conștientiza rolul stabilității din viața ta. 

Taur/Ascendent în Taur

În prima parte a anului 2025, te vei preocupa doar de monetizare. Și cu siguranță că vor veni venituri suplimentare, dar te vei trezi și cu cheltuieli neașteptate. A doua parte a anului îi va sprijini pe cei care vor dori să studieze, să călătorească, să se mute sau să experimenteze mai mult. Nevoia de libertate va fi permanent prezentă. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Prima veste importantă este aceea că Jupiter, Marele Benefic, rămâne în semnul tău până în iunie în 2025. A doua este aceea că Uranus, planeta schimbărilor bruște și a independenței, te va vizita între 7 iulie și 8 noiembrie. Anul viitor se poate transforma în debutul unei noi vieți. Am putea spune că una mai modernă. 

Rac/Ascendent în Rac

Din 10 iunie, Jupiter, cunoscut drept Marele Benefic, își va începe tranzitul în semnul tău. Deci mai ai puțin de îndurat, chiar dacă ți se va părea imposibil mai ales din cauza retrogradării lui Marte în semnul tău, de la începutul anului. Dacă vrei să progresezi, astrele îți recomandă să cauți acele activități cu sens. Chiar ai nevoie de o vocație. 

Leu/Ascendent în Leu

Din prima, te anunțăm că dacă ți-ai dorit să te muți în altă țară sau să te întorci în cea natală, anul 2025 are multe oportunități în acest sens. Trebuie doar să accepți să schimbi domeniul în care activezi, cercul social sau chiar școala pe care o urmezi. După care, astrele te invită să nu mai amâni nimic. Pe niciun plan. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vei avea un respiro pe plan relațional. Între 25 martie și 1 septembrie 2025. Atunci poți lua mai multe decizii în acest sens. Nu îți va mai fi teamă să duci o relație la un alt nivel, să rupi una care nu mai merge sau să decizi să stai singur o perioadă. Astrele vor fi tare darnice dacă te vei demonstra a fi mai încrezător și curajos, pe plan profesional. S-ar putea primești numeroase surprize!

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel