EXCLUSIV  Horoscop 21 - 27 octombrie 2024. O zodie va intra într-o „perioadă de hibernare“ / video

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, a oferit previziuni complete pentru zodia Săgetător. 

Daniela Simulescu a explicat că în data de 22 octombrie vom avea un careu - între Soarele din Balanță și Pluto din Capricorn - care va menține tensiunea în aer. Potrivit acesteia, noul aspect astrologic aduce conflicte de putere, în care domină orgoliul. Oamenii pot fi influențați de figuri autoritare, iar persoanele cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor avea un început de săptămână dificil.

„Pe 22 octombrie, Soarele face un minunat careu cu Pluto - Soarele din Balanță, cu Pluto din Capricorn. Din păcate, se menține tensiunea din aer. Zilele trecute am avut un careu între Soare și Marte, am avut o super Lună Plină în Berbec, destul de activă, destul de irascibilă, iar acum, acest careu dintre Soare și Pluto, ce credeți că poate să aducă? Lupte de putere! Nimeni nu vrea să renunțe, toată lumea vrea să câștige, problema este că motivația din spate este un orgoliu destul de puternic, în niciun caz o cauză adevărată, ceva benefic sau bun, ci pur și simplu frustrările noastre, supărările noastre.

Din păcate, suntem destul de ușor de influențat de către oamenii care ni se par mai autoritari și mai puternici. (...) Cei care vă știți cu marcaj cardinal - vorbim de Berbec, Rac, Balanță, Capricorn - începutul săptămânii s-ar putea să fie destul de dur pentru voi.”, a spus Daniela Simulescu.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Daniela Simulescu a spus că Venus aduce un plus de vitalitate Săgetătorilor, însă, odată cu mutarea Soarelui în casa a XII-a, începe o perioadă de hibernare, care va dura până pe 21 noiembrie. În această perioadă, Săgetătorilor li se recomandă să stea mai retrași, să observe și să permită lucrurilor să se desfășoare natural.

„Venus este în semnul vostru. Vă aduce puțin chef de viață, însă, din păcate, Soarele se mută în casa a XII-a și când se întâmplă asta începe o perioadă de hibernare. Până pe 21 noiembrie, când Soarele va intra în semnul vostru, trebuie să dați un pas în spate și nu mai trebuie să fiți voi personajele principale, trebuie să fiți mai secundare, mai în spate, mai spectatori și să lăsați lucrurile să se întâmple.

Ce v-aș recomanda... Când Soarele se duce în casa a XII-a, face lumină acolo. Casa a XII-a poate să țină, în primul rând, de sănătate. Poate că anul acesta mulți dintre voi nu ați fost la o analiză, la o consultație. 

Nu mai lăsați pe ideea că „nu mi se întâmplă mie”. Nu trebuie să se întâmple ceva grav, dar poate e o anemie, poate e o lipsă de vitamine, poate e fier, poate ceva nu funcționează și ar fi cazul să vă îngrijiți.

Eu, în locul vostru, mi-aș face cadou de Crăciun de pe acum și mi-aș face o vizită la doctor sau un set de analize, poate un masaj de relaxare, poate să mergeți la salon, să aveți grijă de voi, un tratament facial că vine frigul și avem nevoie de grijă.

Dați un pas în spate și preocupați-vă doar de liniștea voastră mentală, emoțională și fizică, restul nici nu mai contează! În afară e mult zgomot, multă gălăgie, voi aveți nevoie de o scorbură, de o peșteră, să vă băgați acolo, să stați la căldurică și să nu auziți pe nimeni și nimic. Așa că eliminați tot ce nu vă face bine!”, a spus Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel