Horoscop 21 aprilie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești / video

Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu horoscopul zilei de vineri, 21 aprilie 2023.

Astăzi, pe 21 aprilie, Mercur își începe retrogradarea în semnul Taurului, care va ține până pe 15 mai. Acest tranzit vrea să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali, dar și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Toate deciziile financiare luate în ultimele săptămâni vor fi reluate. În plus, va trebui, ne place sau nu, să avem răbdare. Mercur retrograd în Taur este precum un sol al tranzitului lui Jupiter în același semn, care va începe în data de 16 mai.

Leu

Mercur retrogradează în casa a zecea. Unele discuții pe care le-ați avut poate acum un an cu unii superiori, care nu s-au întâmplat, se vor întâmpla. Voi le-ați așteptat și când vin acum, când în sfârșit se întâmpla, nu sunt conform așteptărilor. De asemenea, în perioada următoare, v-ar prii să nu faceți promisiuni și să nu credeți în primisiunile celorlalți. Nu că nu vor să se țină de ele, ci pur și simplu apar situații neprevăzute.

Fecioară

Mare grijă la călătoriile pe care le planificați, la toate chestiunile administrative, dacă aveți examene, dacă aveți teste, la toate drumurile pe care le aveți de făcut de acum încolo.

Balanță

Avem o retrogradare a lui Mercur în casa a opta și este și soarele acolo. Ar trebui să fiți foarte atenți la „bugetul la comun”. Dacă sunteți căsătoriți, vorbiți cu partenerul mai deschis despre acest subiect. Dacă nu sunteți căsătoriți și oarecum beneficiați de fonduri din partea familiei și acolo trebuie să fiți atenți. Dacă sunteți într-un parteneriat de afaceri cu cineva, vedeți să fie lucrurile cât mai clare în discuții.

Scorpion

Veți avea tendința să reluați tendința cu foști parteneri, fie că sunteți, fie că nu sunteți într-o relație sau aceștia să revină în viața voastră. De asemenea, cu partenerul actual reapar unele subiecte de care v-ați temut, dar acum nu veți mai scăpa de ele deloc. Și cu Mercur retrograd în casa a șaptea, tot ce spuneți poate fi întors împotriva voastră. Mare grijă!

Săgetător

Mercur retrogradează în casa a șasea. Este foarte important să nu comunicați detalii personale colegilor și să încercați să faceți o separare clară între faptul că aceia vă sunt colegi, nu prieteni. Dacă unii colegi vă sunt prieteni, asta este, se mai întâmplă. De asemenea, cu Mercur retrograd în casa a șasea, nu ar strica să vă faceți analizele pe care le-ați tot amânat atâta timp.

Capricorn

Mercur retrogradează în casa a cincea. Nu este un aspect neplăcut pentru voi, doar dacă sunt situații cu copii care necesită mai mult timp din partea voastră. Dacă trebuie să îi înscrieți la o școală sau trebuie să îi mutați de la o școală, la altă școală, discuțiile sunt foarte neplăcute și sunt amânări, blocaje. Vi se spune că aveți nevoie de niște acte, dar de fapt este forba de cu totul alte acte. Dacă nu e vorba de copii, cu Mercur în casa a cincea, vă cereți drepturile, într-un mod narcisist, e adevărat, dar asta înseamnă că undeva nu ați fost ascultați. Trebuie să vă dați seama dacă nu ați fost ascultați pentru că voi nu ați spus lucrurile sau chiar nu ați fost ascultați. Trebuie să faceți diferența.

Vărsător

Mercur retrogradează în casa a patra. Să vă pregătiți de vreo stricăciune prin casă, de faptul că trebuie să vă cumpărați un alt produs: electrocasnice, mobilă, perdele și așa mai departe. Așteptați-vă la discuții cu proprietarii locuințelor, la tot felul de renegocieri. De asemenea, un „ping-pong” cu vecinii, cu rudele, cu apropiații. Trebuie să aveți grijă! Totul durează mult timp până se rezolvă chestiunile administrative și gospodărești.

Pești

Mercur retrogradează în casa a treia. Una spuneți, alta faceți. După aceea vă dați seama că mintea vă joacă feste. Uitați lucruri, vă puneți singuri piedici, spuneți multe, nu știți ce promisiuni faceți, vă agitați. Și până la urmă vă loviți de propriile bariere, în niciun caz de barierele celorlați. Cu alte cuvinte, comunicarea va avea de suferit la voi. Dacă aveți o întâlnire la o anumită oră ar trebui să plecați cu o oră mai devreme. Trebuie să fiți pregătiți, să aveți un as în mânecă, în perioada următoare. Și tot ce ține de comunicare, online si offline, va fi destul de deraiat în perioada următoare.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel