EXCLUSIV  Horoscop 21 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Pericol pentru o zodie. Trecutul revine în viața ta

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Ne rupem ușor ușor de opoziția Marte-Saturn. Bucuria va fi trigonul dintre Soarele din Rac și Neptun din Pești. Un aspect ce poate fi responsabil pentru supradoze de inspirație, de o imaginație bogată și de intuiție puternică. Acest trigon, petrecându-se pe semne de apă, va amplifica orice emoție. Deci este posibil să fim mai sensibili. 

BALANȚĂ

Veţi privi lucrurile într-un mod mult mai superficial, în acest weekend. Optimismul este sănătos, dacă este în anumite limite. Aveţi grijă cu asta!

SCORPION

În cuplul în care sunteţi, reapar anumite subiecte. Mulţi dintre voi vă veţi revedea cu parteneri din trecut sau mulţi dintre voi veţi fi cuceriţi de persoane pe care le consideraţi soluţiile la toate problemele voastre. Nu vă grăbiţi!

SĂGETĂTOR

Un weekend foarte bun pentru dor de ducă. Nu staţi pe acasă tot timpul. Plimbaţi-vă, educaţi-vă, informaţi-vă şi poate vă mai aduceţi aminte că aţi avut o diplomă într-un anumit domeniu şi reluaţi ceva de acolo. Vă poate ajuta!

CAPRICORN

Doamne, ce weekend pasional! Începe o perioadă destul de pasională pentru voi, pe mai multe planuri. Aveţi grijă să nu vă lăsaţi păcăliţi aşa uşor de orice zvon.

VĂRSĂTOR

Pentru cei singuri, începe o perioadă destul de interesantă care are potenţial de a vă rămâne în memorie mult timp, vă face să trăiţi cu adevărat. Cei care sunt într-o relație în care simt că lucrurile au început să scârţâie trebuie să vorbească foarte serios cu partenerul, să încerce să rezolve ceva.

PEȘTI

Veţi dori să munciţi. Dacă mergeţi în vacanţă, zilele acestea, ori staţi cu laptopul în poală, cu telefonul lla ureche, ori vă ocupaţi de niște treburi pe acolo. Sunteţi furnicuţe, în acest weekend.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel