EXCLUSIV  Horoscop 22 - 28 ianuarie 2024. Daniela Simulescu, despre Gemeni: Vă atașați de cine nu trebuie în această perioadă

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a explicat cele mai importante previziuni ale zodiei Gemeni.

"Iată conjuncția Mercur-Marte, din păcate se petrece în casa a 8-a. Pentru unii poate să vină cu foarte multe cheltuieli, pentru unii poate să vină cu cheltuirea banilor din rezerve, pentru unii poate să vină cu certuri legate de partaj, legate de moștenire.

După care o conjuncție Mercur-Marte în casa a 8-a să știți că vă poate face foarte curioși de tot ce este macabru, enigmă, mister, dar din păcate o puteți lua pe o pantă foarte periculoasă. Dacă începeți să vă uitați la toate serialele cu detectivi, morți și să descoperiți criminalii, sunteți în stare să nu vă mai dezlipiți de acolo, iar creierul vostru s-o ia puțin razna. Când ieșiți pe stradă există posibilitatea să vă uitați în stânga-dreapta și o să aveți impresia că fiecare este un psihopat, sociopat, eu aș sta mai departe de toate situațiile astea.

În locul vostru aș discuta despre detaliile cele mai intime, de fanteziile pe care le aveți cu partenerul, de ceea ce se întâmplă în dormitor, decât să stați să vedeți tot felul de prostii. Da, din păcate, e o grabă în voi, pentru cei care sunteți singuri, să vă atașați de cine nu trebuie în această perioadă", a explicat Daniela Simulescu.

Emisiunea integrală, AICI.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel