EXCLUSIV  HOROSCOP 23 - 29 august 2021. Astrolog DC News, avertisment pentru o zodie: Țineți minte data de 25 august!

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a realizat previziunile pentru săptămâna viitoare.

 

Pe 25 august vom avea o opoziție între Mercur din Fecioară și Neptun din Pești. Aceasta dată trebuie privită cu atenție de oamenii care s-au născut în zodia Leu.

”Financiar sunt foarte multe preocupări. Evitați ziua de 25 august 2021, când Mercur face opoziție cu Neptun, să cheltuiți mai mult decât este cazul! Țineți minte această dată! Dacă vedeți o mare ofertă, nu vă grăbiți să cumpărați pentru că vă păcăliți. Pe 25 august, încercați să nu încheiați nici contracte. Dacă este totuși ceva urgent, nu trageți cu dinții. Dar dacă vreți un obiect inutil, mai gândiți-vă. Grijă mare la cheltuieli, dar grijă și la ce mâncați săptămâna aceasta. Există riscul de a mânca doar de dragul de a mânca. V-aș recomanda să nu oferiți împrumuturi, dar nici să împrumutați dumneavoastră ”, a zis Daniela Simulescu la DC News.

Vezi aici mai multe predicții:

Youtube video image

Luna Albastră din weekend, eveniment rar. După ultimul an haotic, urmează adevărul

A doua Lună Plină sau Super Luna în Vărsător are loc în 22 august. Este cunoscută şi sub numele de Blue Moon (Luna Albastră) şi este un eveniment astronomic rar.

Luna Plină va avea un rol important în viața celor cu marcaj puternic în următoarele semne: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Dacă te știi cu Soarele, alte planete personale sau unghiuri în acestea, cu siguranță vei resimți Luna Plină intens.

Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, a vorbit despre Luna Plină. „Dacă te ştii cu acest marcaj, gândeşte-te puţin la ceea ce s-a întâmplat în viaţa ta, de pe 11 februarie, când am avut Lună Nouă în Vărsător. Stai şi gândeşte-te ce s-a întâmplat în viaţa ta. Gândeşte-te ce ţi-a apărut în cale şi gândeşte-te, acum, în jurul datei de 22 august, unde eşti. Şi ceilalţi se pot gândi. Dacă nu mai crezi în proiectul respectiv, lasă-l şi fă loc pentru altceva.

Fii obiectiv şi spune-ţi verde în faţă dacă merge sau nu! Dacă vei lăsa loc liber, viitorul îţi va surâde. În momentul în care apare gândul de relaxare, vei vedea că lucrurile vor începe să se deruleze. Ori se întâmplă ceva ce ţi-ai propus, ori apare altceva. Rememorează ce s-a întâmplat în ultima jumătate de an şi vezi dacă a avut sens. (...) Luna Plină îşi doreşte să îţi aducă optimism, toleranţă, empatie. Este un moment în care trebuie să devenim diplomaţi, manieraţi. Trebuie să schimbi ceva, o percepţie. Dacă eşti pregătit să fii mai deschis, vei avea multe beneficii", a precizat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel