EXCLUSIV  Horoscop 23-29 octombrie. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii: Nu neglijați simptomele / video

Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 23-29 octombrie.

Taur/Ascendent în Taur

„Casa a șaptea este burdușită. Marte este acolo, Mercur intră duminică, Soarele intră luni. Luna Plină se petrece în semnul vostru. În semnul vostru este și Jupiter și ar fi păcat să nu aveți grijă de sănătatea voastră, indiferent de vârsta pe care o aveți. Din păcate, ce văd eu prin consultații și prin discuțiile cu oamenii, nu mai ești sănătos nici la 20 de ani, cum erai pe vremuri.

Sănătatea este foarte importantă! Nu neglijați simptomele, nu ziceți lasă că trece. Nu stați cu durerea dacă nu trece. Durerea poate fi alinată, căutați surse, resurse, ajutor și sprijin. Nu vă lăsați, sunt perioade foarte importante.

Pentru mulți dintre voi apar și decizii pe plan relațional. Depinde ce vă doriți. Dacă nu sunteți în punctul cel mai bun al vieții voastre și încă nu sunteți vindecați și stabili pe dinăuntru astfel încât să intrați într-o relație stabilă, iată, astrele vă oferă șansa să mai cunoașteți persoane și să vă dați seama de ce anume aveți nevoie.

Este o săptămâna importantă pentru grija de sine, dar și pentru relații. S-ar putea să ieșiți din niște situații destul de toxice pentru voi, fie că sunt cele profesionale, fie că sunt cele relaționale”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel