EXCLUSIV  Horoscop 23-29 octombrie. Zodia care face compromisuri în relație: S-ar putea să tot pierdeți / video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 23-29 octombrie.

 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

„Soare, Mercur și Marte sunt în semnul vostru. Acest lucru vă dă o doză de narcisism, încredere, curaj, debordați. Carisma este la purtător în zilele ce urmează.

Eclipsa se petrece în casa a VII-a și avem acolo Jupiter și Uranus, iar în mintea voastră credeți că meritați să vi se întâmple ceva bun și stați și așteptați.

Voi ziceți multe, aveți izbucniri, un pic de narcisism. Oamenii vă cred când sunteți atât de convingători și, de fapt, voi așteptați în sinea voastră ca ceilalți să treacă la fapte. Nu o să treacă nimeni la fapte și veți ajunge într-un punct de frustrare și vor fi multe, foarte multe decizii pe plan relațional.

Mulți vă veți trezi după perioada de Venus retrogradă și o să aveți un șoc. Vă dați seama ce prostii ați făcut, vă dați seama că nu vă nu vă mai place unde sunteți, vă dați seama că poate vreți mai multă libertate, dar voi n-ați dat libertate. În această săptămână sunteți la extreme, așa cum vă și place. Totul este despre partea amoroasă. Faceți compromisuri, dar nu le gândiți bine. Spuneți că faceți un compromis și pierdeți ceva. S-ar putea ca după ce faceți compromisul respectiv să tot pierdeți.

De asemenea, aveți grijă la sănătate, la relațiile cu șefii și în momentul în care simțiți foarte multă furie interioară, căutați rezolvare”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel