EXCLUSIV  Horoscop 23-29 octombrie. Zodia care trebuie să învețe o lecție importantă / video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 23-29 octombrie.

 

Rac/Ascendent în Rac

„Eclipsa se petrece pe axa 5-11. Pentru că în casa a V-a avem Soare, Mercur și Marte, copiii trec prin evenimente mai neplăcute, fie că sunt mici, fie că sunt mari. Au nevoie de voi, de timpul vostru, de energia pe care o aveți, de resurse.

Copiii nu au nevoie de exagerările și de toanele voastre. În următoarele zile trebuie să învățați că nu este despre voi, ci că e despre ceilalți. Cu cât vreți să vă impuneți, să le spuneți ce știți voi, cum știți voi, nu țineți cont și nu auziți ce spun ei, nu vedeți ce vă arată ei, nu faceți bine!

Veți spune că vreți să ajutați omul respectiv, că vreți să vă ajutați copiii, că îi iubiți, dar copiii au nevoie de altceva, au nevoie să existe, au nevoie să-i lăsați să se manifeste, să respire, indiferent că sunt mici sau că sunt mari.

Dacă au 30, 40 sau 50 de ani, copiii au nevoie să fie auziți. Nu trebuie să fie vorba despre voi în problemele lor, ci despre ei.

De asemenea, va fi o săptămână foarte bună pentru cei care lucrează în domenii creative. Aspectele sunt minunate și apar schimbări de planuri. În aceste zile se întâmplă lucruri care vă dau peste cap multe obiective”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel