EXCLUSIV  Horoscop 23-29 octombrie. Zodia care va avea o perioadă plină de probleme / video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 16-22 octombrie.

Pești/Ascendent în Pești

„Nu treceți prin cele mai plăcute evenimente. Saturn se pregătește de staționare la voi în semn. Apar probleme de sănătate, limite la locul de muncă sau poate recunoașterea meritelor, dar în principiu sunt mai multe frustrări. Zilele ce urmează vă fac să acceptați situația și vă fac să vă maturizați, să vă căliți, asta poate în urma unei discuții cu persoane mai experimentate, poate în urma unui drum, unei călătorii, poate mergeți la o piesă de teatru și auziți acolo o replică care vă pune pe gânduri, poate vă uitați la un film, la un documentar sau poate ascultați o melodie.

Saturn vă obligă să vă căliți, să vă maturizați și să puneți în sertărele vieții voastre anumite evenimente, să nu le lăsați să se amestece și să contamineze și alte domenii. Dacă nu v-a mers bine pe sănătate, asta nu înseamnă că dacă vă duceți la serviciu o să vă stricați treaba și în carieră. Nu. E o perioadă nemaipomenită pentru expansiunea minții”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

CITEȘTE ȘI: Horoscop 23-29 octombrie. Zodia care va avea probleme la muncă. Apar situații neplăcute / video

CITEȘTE ȘI: Zodia care trebuie să acorde o atenție mai mare familiei. Săptămâna aceasta nu e cazul să insistați pe prieteni sau pe cunoștințe / video

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel