EXCLUSIV  Horoscop 23-29 octombrie. Zodia care va avea probleme la muncă. Apar situații neplăcute / video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 16-22 octombrie.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

„Eclipsa se petrece pe axa 4-10. Avem foarte multe planete în casa a X-a. Sunt decizii la locul de muncă care nu vă plac. Mulți dintre voi aveți mai multă vizibilitate sau mulți dintre voi aveți curaj să faceți chestii la care nu v-ați fi gândit niciodată. În familie, rudele cele mai apropiate trec prin evenimente neplăcute, dar se rezolvă. Aveți grijă în cazul în care aveți subordonați sau nu vă aveți bine cu șefii pentru că s-ar putea ca zilele următoare să nu vă fie pe plac.

Aveți senzația că vi se comandă sau în momentul în care le spuneți celorlalți ce să facă sunteți foarte autoritari, faceți pe șefii, dar nu o faceți într-un mod plăcut.

Trebuie să ajungeți la un echilibru astfel încât să nu-i supărați pe cei din jur. De asemenea, aveți grijă la bani, cum îi cheltuiți”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

CITEȘTE ȘI: Zodia care trebuie să acorde o atenție mai mare familiei. Săptămâna aceasta nu e cazul să insistați pe prieteni sau pe cunoștințe / video

CITEȘTE ȘI: Horoscop 23-29 octombrie. O zodie este sfătuită să își schimbe stilul de viață / video

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel