EXCLUSIV  Horoscop 23-29 octombrie cu Daniela Simulescu. Zodia neîmplinită pe plan profesional / video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 23-29 octombrie.

Leu/Ascendent în Leu

„Eclipsa se petrece pe axa 4-10. În casa a IV-a avem Soare, Mercur, Marte, această casă fiind una a familiei, a casei, a gospodăriei, dar își ia echilibrul interior.

Profesional, veștile nu sunt foarte bune. E un sentiment de neîmplinire, e un sentiment de invalidare, de nerecunoaștere. Asta se întâmplă pentru că nu sunteți voi mulțumiți în general.

Dacă ați avea un punct de echilibru în viața voastră nu ați vedea atât de rău părțile astea de la serviciu. Vă veți duce obsesiv către serviciu, către carieră, către statut. Nu este bine. Dacă voi ați fi fost bine acum, indiferent de ce s-ar fi întâmplat acolo, n-ați fi văzut totul așa de apocaliptic. Trebuie să vă întoarceți la sursă și să vedeți de unde există suferința, durerea, nevoia de validare, nevoia de afecțiune, de a fi văzut.

Căutați-vă liniștea, căutați-vă locul, nu vă abandonați. Dacă vă simțiți abandonați de către ceilalți, nu vă abandonați și voi pe voi înșivă. Aveți nevoie de propria persoană. Trebuie să fiți blânzi cu voi, să vă așezați, efectiv să respirați. Doar de asta aveți nevoie. Evitați conflictele din familie”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel