EXCLUSIV  Horoscop 23 februarie 2023. Daniela Simulescu: Vom simți nevoia să fim declarativi, mai înflăcărați și mai dornici de acțiune

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu horoscopul zilei de joi, 23 februarie 2023.

Horoscopul zilei va fi difuzat astăzi, 23 februarie 2023, începând cu ora 09.00, pe Facebook și Youtube DC News și DC News TV.

Luna tranzitează semnul Berbecului. Și cum se află în același semn cu Venus și Jupiter, vom simți nevoia să fim mai declarativi, mai înflăcărați și mai dornici de acțiune. De asemenea, veți observa cum toți fug, se grăbesc, trag concluzii pripite. 

Berbec

Primești prea multă energie de la astre și s-ar putea să dai pe dinafară. Excesul de zel poate fi transformat în ceva util. 

Taur

Vrei să stai cât mai retras. Să evadezi într-un cotlon al minții tale și să te gândești la tot felul de scenarii. Nostalgia îți va da târcoale. 

Gemeni

Te năpădesc cererile celorlalți. Parcă prea mulți, prea multe și într-un timp scurt. Pe undeva, va trebui să pui niște limite. 

Rac

Este ziua în care poți avea multă vizibilitate la locul de muncă. Dar atenție pentru ce anume! Încearcă să nu fii prea autoritar!

Leu

Este una dintre acele zile în care îți vei da seama că nu au fost inutile anumite cursuri. Chiar îți poți folosi cunoștințele mai vechi. 

Fecioară

Ai tendințe extremiste. Simți nevoia să controlezi toate activitățile din jurul tău. Și îi vei convinge pe apropiați să te lase. 

Balanță

Ești prea atent la nevoile celorlalți. De parcă tu nu ai exista. Trebuie să îți dai seama de ce faci asta și de cum poți schimba. 

Scorpion

Volumul de muncă este serios. Dar nu te sperie! Unele proiecte îți fac plăcere. Dar atenție că îți pierzi repede răbdarea. 

Săgetător

Cumva, astrele s-au așezat în așa fel încât să ai o zi bună. Dar mai depinde și de tine să faci în așa fel încât să profiți de asta. 

Capricorn

Rudele îți dau adevărate bătăi de cap. Nicio discuție cu ele nu va fi liniștită. Dar poate doar așa reușiți să rezolvați unele probleme. 

Vărsător

Ești pus pe fapte mari! Și vei face tot posibilul să te faci remarcat. Ai cele mai potrivite replici, dar și cele mai provocatoare. 

Pești

Îți recomandăm să ai un buget stabilit al zilei. Dacă nu, riști să cheltuiești bani serioși la impuls și pe nimicuri. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel