EXCLUSIV  Horoscop 24 - 30 aprilie 2023 Pești. Daniela Simulescu, avertisment / video

Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru zodii. Vezi horoscopul pentru Pești.

Mercur retrograd în casa a III-a vă dă peste cap multe planuri, multe chestiuni administrative, țineți-vă bine din acest punct de vedere. Vă blocați, nu mai comunicați, aveați o idee, ați pierdut-o, iar memoria asta pe termen scurt va avea de suferit și în același timp, astăzi spuneți ceva, mâine uitați că ați spus. Deci trebuie să aveți foarte mare grijă.

De asemena, când scrieți mail-uri, mesaje, citiți-le de două ori! Iar dacă trebuie să primiți un mail sau un mesaj o să așteptați mult și bine. 

Saturn în Pești

Poate unii ați început deja să îl simțiți, adică e mai obositor și vă mai arată limitele. Până în 2026, din când în când, indiferent de vârsta pe care o aveți, trebuie să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră în primul rând. Când intră Saturn în casa I sau peste Soare, bineînțeles că simți niște semnale și încerci să te liniștești, intri într-o dorință de control, doar că de multe ori vă implicați în tot felul de lucruri, ca să le faceți bine.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel