EXCLUSIV  Horoscop 24-30 iunie 2024. Zodia care intră în criză de timp, dar cu folos. Daniela Simulescu: Frica poate să fie un motor extraordinar

FOTO: Freepik @azerbaijan_stockers
FOTO: Freepik @azerbaijan_stockers

Astrologul Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru săptămâna 24-30 iunie 2024 și a indicat care sunt zodiile care au de învățat să se ”împartă”.

Astrologul Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru această săptămână în care Saturn retrogradează, iar Lilith va aduce nouă luni foarte intense.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Profesional, poate că ați avut o idee, un plan, ați crezut că se întâmplă lucrurile într-un fel, că vor crește, vor crește, dar Saturn retrogradează în Casa a 10-a, iar când Saturn retrogradează, totul se întâmplă... Oricum viața este cu întârzieri, dacă mai retrogradează și Saturn, vor fi întârzieri la puterea a doua. 

S-ar putea să apară responsabilități în plus, s-ar putea să vi se pară că nu sunteți văzuți, că nu sunteți validați, că nu sunteți recunoscuți, deși voi munciți și vă implicați și vă forțați acolo. Asta nu înseamnă că oamenii nu vă văd, că nu vă apreciază sau că nu vă validează, ci pur și simplu este un moment în care voi trebuie să vă creșteți puterea interioară și reziliența la locul de muncă. Pentru că oriunde ați lucra vor exista momente provocatoare, destul de provocatoare, iar acum veți învăța cum să le gestionați. S-ar putea să intrați în criză de timp, să vă speriați, să vă enervați, dar ceea ce se întâmplă acum veți folosi, credeți-mă, la un moment dat și o să vă aduceți aminte și o să ziceți: Ei, ce bine!

Mulți dintre voi s-ar putea să fiți nevoiți să preluați responsabilitatea unei persoane importante din familie, poate un părinte.poate o rudă, adică, să vă maturizați brusc, să deveniți voi părintele cuiva din familie.

Lilith intră în Casa a V-a, iar dacă este să mă întrebați pe mine, urmează nouă luni în care trebuie să învățați să îndrăzniți mai mult. Voi oricum îl aveți pe Jupiter în semn, aveți multe oportunități, optimism. Sunt acolo în voi. Iar prin faptul că Lilith se duce în Casa a V-a o să aducă la fileu și mai multe idei, creativitate, exprimare de sine. Nu vă fie teamă că dacă spuneți ceva o să greșiți. Și dacă greșiți, ce? Mare pagubă. Tocmai asta vă învață. Nu e nicio problemă, că peste o lună o să uitați totalmente de greșeala de astăzi.

Frica poate să fie un motor extraordinar, un combustibil nemaipomenit, dar trebuie să îl folosim să facem lucruri, nu să nu facem lucruri.

Rac/ Ascendent în Rac

Am trecut de Luna Plină, care cred că multora dintre voi va dat niște situații de criză. 

Soarele este în continuare în semnul vostru, Mercur, la fel, Venus. Deci putem spune că aveți un pic de flexibilitate interioară, când ceva nu merge, găsiți mediat o soluție. Sau când ceva merge, vă dați seama cum să faceți să creșteți.

Uitându-mă, per total, pe astrele acestei săptămâni, să știți că îmi plac pentru voi. Nu este o perioadă de zăpăceală.
Evitați zăpăceala, excesul de zel, obsesiile, priviți totul mai chill (n.r.mai liniștit). Fiți mai permisivi, mai tolerați, mai empatici. Dar atenție, și cu voi, nu numai cu ceilalți, cum faceți de obicei.

Saturn își va începe retrogradarea în Casa a IX-a, ceea ce înseamnă că unele călătorii nu vă vor bucura atât de mult pe cât ați fi visat, iar unele s-ar putea să vă dea bătăi de cap, chiar dacă știți că ați cumpărat biletul, că aveți cazare, vă treziți că este nevoie de niște acte, că s-a schimbat o anumită oră, că s-au schimbat anumite condiții.

De asemenea, cei care aveți examene, retrogradarea lui Saturn în Casa a IX-a nu este foarte plăcută. Poate nu o să luați nota dorită, poate nu intrați la facultatea visată, apar acolo destul de multe probleme. 

Lilith a intrat în Casa a IV-a, urmează nouă luni în care va trebui să împăcați și capra, și varza, și familia, și cariera.

Mai multe în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel