EXCLUSIV  Horoscop 24-30 iunie 2024. Zodia care trebuie să fie mai selectivă, social, și mai atentă cu sănătatea sa. Daniela Simulescu: Gândiți-vă foarte bine

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru săptămâna 24-30 iunie 2024 și a indicat care este ziua ”memorabilă”.

”Iată că urmează ultima săptămână din iunie. Se duce și luna aceasta care a fost destul de important, cel puțin pentru noi, românii. Dar cer că pentru toți muritorii de rând, luna aceasta a adus foarte multe evenimente care își vor lăsa amprenta  pentru o bună perioadă de timp. Ce ne așteaptă în zilele următoare? Păi ne așteaptă, dragii mei, pentru că se întâmplă unul dintre acele evenimente care sperie pe toată lumea. Cel puțin teoretic, pare așa, sfârșitul lumii. Vorbim despre Saturn, ca să o luăm așa, să intrăm direct în pâine.

Când aude lumea de Saturn, este adevărat că și noi astrologii suntem de vină pentru că l-am transmis mai departe ca fiind acest bau-bau al astrologiei. El era denumit Marele Malefic, dar acum 4.000 de ani când au început ei să studieze astrologia, altfel era treaba. Acum, în 2024, nu mai poți să îi spui Marele Malefic, că nu mai este chiar așa. Trebuie să ne raportăm la zilele actuale, la aici și acum.

Prima dată avem un aspect pe 26 iunie, avem un Trigon între Mercur și Saturn. Ce face? Mercur este cu comunicarea, Saturn aduce puțină frână, este o zi nemaipomenită pentru a ne folosi de procesul de gândire, însă într-un mod mult mai pragmatic. Să ne dăm timp, să așteptăm, să înțelegem, să avem dovezi și să avem argumente foarte practice. Și pentru că este un trigon, cei doi aștri se înțeleg destul de bine și am putea spune că la final de zi luăm cele mai bune decizii. Nu uitați totuși că Mercur fiind în Rac, Saturn în Pești, cumva aici găsim o înțelegere, pe placul nostru, între ceea ce gândim, comunicăm și ceea ce simțim

Ziua de 29 iunie va fi memorabilă. Aici avem și un aspect minor, și două majore. Dar până acolo se menține  un aspect, chiar dacă el se perfectează pe 29 iunie, el este valabil toată săptămâna. Este vorba de un Sextil între Venus și Marte,un aspect pentru zona amoroasă. Venus este cu iubirea, Marte e cu pasiunea, Venus cu plăcerea, Marte cu plăcerea fizică, în special. Iar când cei doi aștri sunt într-o înțelegere, am putea spune că avem așa, bucurie, ne raportăm altfel la relațiile personale, suntem mai blânzi, mai romantici, mai dornici să petrecem cu persoana iubită, iar pentru cei singuri,  din punctul meu de vedere, acest aspect îi ajută să nu se arunce dintr-o dată, ci să cunoască omul, un pic, un pic, să reușească să împace partea de compatibilitate cu partea de partea de atracție.

Și pe 29 iunie avem două aspecte importante. Saturn își începe retrogradarea în semnul Peștilor, până în 15 noiembrie. Și tot sâmbătă, Lilith intră în Balanță, unde va sta aproximativ nouă luni. Și cumva, o zi interesantă din punctul meu de vedere, pentru că iată, Saturn vrea ceva, Lilith vrea altceva. Mai ales că semnul Peștilor și semnul  Balanței nu se înțeleg foarte bine, sunt într-un fel de inconjuncție, adică nu e când vrea unul sau altul, e când trebuie să se întâmple”, a spus astrologul Daniela Simulescu, redactor șef al Astrosens, în horoscopul pentru săptămâna 24-30 iunie.

Berbec/ Ascendent în Berbec

La tine totul este frânat oricum.  Marte, guvernatorul tău este în Taur, în casa a patra ai foarte multe planete, am avut și o Lună Plină în casa a 10-a, în Capricorn, nu prea îți arde ție să fii  foarte activ, foarte efervescent, foarte energic. Iar acum, retrogradarea lui Saturn, în casa a 12-a îți va da și mai mult planurile peste cap.

Îți cere să te gândești la ce este cu adevărat important în viața ta, și îți spun eu. Importantă este sănătatea, pentru că Saturn în casa a 12-a, care reprezintă partea de sănătate, mai ales cele serioase, nivelul tău de maturitate, pentru că în funcție de acesta reușești să iei cele mai bune decizii, oriunde te-ai afla și la planurile tale pentru viitorul apropiat.

Saturn vrea să trăiești Aici și Acum, dar își dorește și să ai o altă arhitectură a vieții, mai ales a următorilor ani. Dă un pas în spate, ocupă-te de sănătate, ocupă-te și de sănătatea celor dragi, dacă poți să faci acest lucru. De altfel, relația cu părinții este foarte importantă în acest moment.

Taur/ Ascendent în Taur

Venus este bine aspectat zilele acestea. Face aspectul frumos cu Marte din semnul vostru, vă dă curaj, vă dă inițiativă. E vară și aș vrea să cred că vă dă mai mult curaj  la distracție și la veselie.

Saturn își începe retrogradarea în casa a 11-a, iar voi la începutul lui 2024 ați plecat cu niște rezoluții, cu niște idee despre cum vreți să arate anul acesta. Ei bine, nu merge. Va trebui să ajustați, să reveniți asupra unor planuri, asupra unor obiective și asupra unor parteneriate și să vă dați seama: Aici am vrut mai mult, nu am obținut, poate ar fi cazul să renunț sau să amân.

Saturn retrograd vorbește despre amânare, vorbește despre: Hai să iau toate planurile pe care le aveam, să le pun pe toate în față, să îmi dau seama că nu pot să mă ocup de toate în același timp, la același nivel, pentru că voi pierde din calitate. Iar eu am nevoie de calitate, nu de cantitate. Gândiți-vă foarte bine și unde este cazul să fiți mai selectivi, în plan social.

Mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel