EXCLUSIV  Horoscop 24 octombrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Daniela Simulescu: Marte în Rac își face de cap - VIDEO

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a venit cu previziunile zilei de joi, 24 octombrie 2024.

"Ne apropiem de un sextil între Marte și Uranus. Marte în Rac, Uranus în Taur. Să știți că Marte mai stă în acest semn până pe 4 noiembrie și s-ar putea ca în ultimele zile să își facă de cap, dar consider că acest sextil cu Uranus ne ajută pe fiecare să schimbăm ceva din modus operandi, modul nostru de a opera, de a acționa.

Berbec 

Marte e guvernatorul tău. Este în Casa a 4-a, iată, face acest sextil cu Uranus în Casa a 2-a. Azi e ziua aceea în care poți să ai un echilibru clar între cheltuielile pe care vrei să le faci pentru casă. Poate dorești să schimbi ceva, poate dorești perdele noi, dar buzunarul tău spune să nu le iei neapărat pe cele pe care le-ai văzut pe acel site. Trebuie să găsești unele asemănătoare, dar la un preț mult mai bun, adică trebuie să fii mai calculat azi.

Taur

Din punctul meu de vedere, pe tine acest aspect te poate ajuta să vorbești, să găsești curajul necesar, să spui ce nu îți convine. O vei face într-o manieră plăcută, nu vei da cu mucii în fasole, precum spune acea vorbă. O să fii calculat, vei spune că tu nu vrei modul acesta, că ți se pare că s-a greșit etc. Este ok, dar nu îți fie teamă, pentru că Marte asta face. Îți spune Hai, hai!

Gemeni

Marte e în Casa a 2-a și te face în continuare să cheltui bani pentru alții, mai puțin pentru tine. Poate te gândești așa, că: Hai să îmi iau și eu o sare de mare să mă relaxez, un halat de baie mai pufos! Alții dau atât de mulți bani și eu ce îmi iau?

Rac

Mie îmi place foarte mult acest aspect și nu numai, ci cumva întreaga perioadă. Iată, Soarele este și cu Mercur, în Casa a 5-a, Saturn este în Casa a noua. Marte e în semnul tău. Trebuie să folosești pe Marte, chiar și acum, în ultimele sale zile, la tine în vizită.

De ce ai tu nevoie? Să te conștientizezi mai mult, să îți dai seama că ești în stare să faci unele lucruri. Nu mai aștepta să spună alții, de exemplu: Uite, eu m-am gândit că tu ești foarte încrezător când ai făcut asta! Gândește-te tu așa, obiectiv: Ce am făcut eu în ultimele două luni? Ce am îndrăznit? Pe urmă, poți singur să te bați pe umăr și să spui Hai că sunt bun!

Leu

La voi nu prea îmi place aspectul, trebuie să recunosc, pentru că, probabil, este o atmosferă pe care o resimțiți de ceva timp. E ca și cum cineva vă trage tot timpul în spate. Când ați avut impresia că ați ajuns la liman, v-a mai tras cineva de un picior și ați înotat, v-ați chinuit. Parcă nu puteți pune punctul pe i. Nu mai durează mult această situație. Singura rugăminte este să nu dați din lac în puț. Adică dacă vi s-a întâmplat ceva neplăcut să nu ziceți: Eu nu merit ceva mai bun și aleg tot ce e mai rău pentru mine și aleg tot ce e mai rău pentru mine, nu!

Fecioară

Trebuie să aveți grijă, în momentul în care aveți un obiectiv, și prietenii vă ajută sau prietenii au un obiectiv și vreți să vă implicați, motivația trebuie să vină de undeva! Dar trebuie să vină dintr-o sursă benefică, nu din invidie, nu pentru a intra în anumite lupte. Dacă vreți binele unei persoane apropiate, să îi vreți binele așa, din suflet, nu doar să îi arătați ce persoană bună sunteți.

Trebuie să găsiți un echilibru în cercul vostru social, la modul în care voi vă implicați în problemele altora, dar și la modul în care îi lăsați pe alții să se implice în problemele voastre. Atenție, să zicem că treceți printr-un moment greu, iar ceilalți vor să vă ajute, dar voi, din orgoliu, veți zice că pe urmă vor râde de voi etc. Însă asta este doar în capul vostru!", a spus Daniela Simulescu.

Video: Vezi previziunile pentru toate zodiile

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel