Horoscop 25-31 decembrie 2023. Daniela Simulescu, despre Rac: Trăiți într-un vis din când în când și nu ar strica să mai coborâți

Foto: Daniela Simulescu
Foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS şi redactor şef Astrosens, vine cu noi previziuni pentru Rac.

"Luna plină se petrece în semnul vostru, voi o să fiți foarte dezamăgiți. Faceți multe pregătiri, vă imaginați cum trebuie să fie. Marile așteptări nu ajung să fie adevărate, vă imaginați prea multe și nu reușește să se întâmple nimic. Trebuie să vă ajustați așteptările. Pentru că dacă faceți o masă și vin copiii, familia și simțiți că nu e totul ca într-un film de la Hollywood și nu vă îmbrățișează toată lumea și nici nu vă iubește, nu vă validează, începeți să întrebați dacă e bună mâncarea, dacă a fost bine.

Trăiți într-un vis din când în când și nu ar strica să mai coborâți de pe norișor, dar altfel să știți, zilele astea pe voi vă ajută extraordinar de mult să faceți diferența între cognitiv și emoțional sau între realitate și vis. Aveți foarte mare nevoie să fiți prezenți aici, acum, nu în capul vostru.

Știți cum e? Vă imaginați că i-ați spus copilului să cumpere condimente pentru o friptură, și vă gândiți voi că se duce copilul la supermarket și se va uita la raftul de condimente și o să vadă acea pungă de condimente cum o aveți în imaginație voi și că el va fi interesat de această friptură exact cum sunteți voi. Copilul se duce la supermarket, cumpără niște condimente care i se par lui potrivite, și când vine acasă voi luați foc.

Trebuie să vă mulțumiți cu ce aveți, nu înseamnă că friptura nu o să fie bună cu acele condimente. Trebuie să fiți mai realiști, o să vă ajute mult Luna plină să treceți de la o toană la alta, dar asta este, se mai întâmplă", a explicat Daniela Simulescu, la DCNews.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel