Horoscop 25-31 decembrie 2023. Daniela Simulescu, despre Săgetător: Oamenii se stresează, iar voi deveniți foarte arțăgoși

Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS şi redactor şef Astrosens, vine cu noi previziuni pentru Săgetător. 
 

"Conjuncția Mercur-Marte se petrece în semnul vostru, dar și Marte face Careu cu Neptun și Mercur face Careu cu Neptun, îi zăpăciți pe ceilalți! Vreți să fiți amfitrioni și gazde și oaspeți perfecți, dacă se poate. Problema este că doar vreți, ați obținut ce ați vrut, dar nu știți ce să faceți, și vin oamenii și vă întreabă dacă să cumpere cozonaci sau alte prăjituri și voi nu știți ce să le ziceți și creeați confuzie și foarte mult haos.

Oamenii se stresează, iar voi deveniți foarte arțăgoși și exigenți și cu voi, și e foarte greu de trăit cu voi zilele astea.Trebuie să ai foarte multă toleranță, pentru că voi și când stați pe scaun aveți niște ticuri, sunteți neliniștiți, nemulțumiți, nici voi nu știți de ce, dar sunteți supărați.

Vă recomand multă mișcare, să citiți, să vă documentați, să nu mai aduceți chestiuni din trecut pentru ceilalți, poate ei le-au vindecat. Vă mai recomand să nu vă lăsați influențați, puteți să vă lăsați influențați în situațiile în care nu știți dacă să mai puneți sare sau nu la friptură. Grijă mare și la micile incidente prin casă", a explicat Daniela Simulescu, la DCNews.

Vezi emisiunea integrală AICI:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel