EXCLUSIV  Horoscop 25 aprilie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Bucurați-vă de această zi!

Sursă foto: Pexels (Helena Lopes)
Sursă foto: Pexels (Helena Lopes)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

”Mercur va mai tranzita semnul Taurului până pe 30 aprilie. 

Atunci când îl aducem în discuție pe Mercur, ne referim la Zeul Hermes. În mitologie, acesta este recunoscut pentru istețime, viclenie, negociere, locvacitate și călătoriile sale (pe uscat și pe mare). Fiind atât de ocupat, Hermes era mereu ostenit. Mai ales la nivel mental. În astrologie, Mercur arată modul în care gândim și comunicăm(verbal și non-verbal).   

Cum semnul Taurului este unul de pământ, îți dai seama că până pe 30 aprilie cu toții vom învăța să comunicăm diferit.  

Horoscop BALANȚĂ  

Spuneam că trebuie foarte multă muncă chiar și astăzi și mâine. Știi cum e? Dacă ai o zi liberă, ocupă-te de chestii prin casă. Spală vase, mătură, strânge masa, decorează prin casă, fă tot felul de accesorii. Nu sta astăzi.   

Horoscop SCORPION  

Bucură-te! Bucură-te chit că este o zi liberă, chit că nu este. Efectiv bucură-te, joacă-te. Poate faci o întâlnire de board games, poate știi că îți place să te cațeri prin copaci, poate știi că îți place să faci o plimbare. Plăcerile și bucuriile tale sunt foarte importante.

Horoscop SĂGETĂTOR  

Dacă ai muncit foarte mult pentru casă în ultima vreme, ți-aș recomanda acum doar să stai și să te bucuri de ce ai construit, de ce si decorat, doar să stai. Dinamica familială e una cam sucită zilele acestea, dar ai mai trecut tu prin asta, nu e problemă.   

Horoscop CAPRICORN  

Plimbă-te, interacționează cu copiii tăi cât mai mult. Discută, intră în dezbateri și permiteți să spui lucrurile pe șleau. Te ajută mult aspectele.   

Horoscop VĂRSĂTOR  

Sper că stați mai mult pe acasă, că dacă ieșiți din casă, cheltuiți. Voi ori trageți de bani să îi strângeți pentru ceva, ori îi cheltuiți fără să vă dați seama. 

Horoscop PEȘTI

Sunteți una cu mediul, una cu natura, una cu ambientul, una cu spiritualitatea, vreți să vă uitați la un documentar, să ascultați o melodie, să auziți povestea cuiva, să citiți o biografie. Conexiunea cu viețile altora vă ajută, astăzi și chiar și zilele următoare.

Vezi horoscopul integral aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel