EXCLUSIV  Horoscop 25 aprilie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Pentru o zodie totul pornește de la bani astăzi

Horoscop 25 aprilie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Pentru o zodie totul pornește de la bani astăzi / Foto: Pixabay, de luxstorm
Horoscop 25 aprilie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Pentru o zodie totul pornește de la bani astăzi / Foto: Pixabay, de luxstorm

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Ați face bine să condiționați orice oferiți, adică îți dau asta, dar am nevoie de asta. De fiecare dată când vi se cere ceva să puneți condiții și din negociere în negociere veți ajunge acolo unde trebuie.

SCORPION

Discuțiile pe partea personală, pe partea afectivă, discuțiile cu partenerul sau cu persoana pe care vreți să o cuceriți, sau discuțiile pentru copii, acestea trebuie să se petreacă într-un anumit cadru, să vă oferiți de la ora respectivă până la ora respectivă, în locul cutare, nu lăsăm și alți factori să intervină în momentele respective, adică să fiți cât mai serioși cu discuțiile astea.

SĂGETĂTOR

Ți-aș recomanda ca astăzi la serviciu să nu te dai în stambă, să nu promiți că le faci pe toate, să nu vrei să stai prea mult la serviciu ca să nu te duci prea mult pe acasă. Încearcă să găsești un echilibru astăzi.

CAPRICORN

Oamenii așteaptă astăzi ca tu să vii să comunici, ca tu să vii să spui lucruri. Îți este un pic mai greu astăzi. Poate dacă ai fi un pic mai deschis și dacă ai accepta că nu este cea mai bună zi pentru tine, nu te simți așa în stare să expansiv, cu siguranță te vor înțelege, dar pentru asta este nevoie să comunici, cu chiu, cu vai, dar trebuie să o faci.

VĂRSĂTOR

Îți spuneam eu că trebuie să fii ancorat și foarte așezat. Susțin în continuare acest lucru, doar că totul pornește de la bani astăzi, adică nu vei fi liniștit dacă nu ai facturile plătite, dacă plătit curentul, cablul, internetul, ce mai ai tu pe acolo de plătit. Nu putem fi toți perfecți, la un moment dat unii dintre noi vor mai avea și alte datorii, dar ar fi bine ca astăzi cel puțin datoriile acelea care te ajută să ai un echilibru în familie, care te ajută să ai un oarecare confort, să te ocupi de ele.

PEȘTI

Vei avea cuvintele la tine astăzi. Îți spuneam eu ieri că dacă ești înțelept nu trebuie să dai din înțelepciunea ta celorlalți, nici astăzi nu ar trebui să fii tot timpul cu două degete sus, nici astăzi nu aș vrea să iei rândul celorlalți, ci mai degrabă astăzi ți-aș zice să îți oferi părerea atunci când ți se cere pentru că oamenii din jurul tău poate au nevoie de o altă expertiză, de o altă opinie.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel