EXCLUSIV  Horoscop 25 aprilie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Acceptare, vindecare, uitare pentru o ZODIE

foto pixabay/ Horoscop 25 aprilie 2022
foto pixabay/ Horoscop 25 aprilie 2022

Iată ce au pregătit astrele pentru astăzi, 25 aprilie 2022. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a adus horoscopul zilei pentru fiecare zodie, pentru ziua de 25 aprilie 2022. În timp ce pentru unele zodii este o zi în care să stea ascunși, la adăpost, pentru altele este o zi în care sclipesc.

Horoscop Berbec, 25 aprilie 2022

Îți recomand să te ții de odihnă cu Soarele în casa a doua și cu atât de multe planete în casa a douăsprezecea. Nu este deloc o zi bună să ieși la suprafață, să acționezi, să fii furios, să începi lucruri noi. Să știi că nu e o zi foarte bună nici pentru sport. 

Horoscop Taur, 25 aprilie 2022

Ai aspecte minunate în continuare să te întâlnești cu oamenii, să ieși în oraș, să te vizitezi cu oamenii dragi, poate cu vecinii, poate cu rudele, poate cu prietenii. Nu sta singur astăzi, că nu-ți priește. 

Horoscop Gemeni, 25 aprilie 2022

Unele lucruri pot fi controlate, altele nu. Astăzi alternezi între nevoia de a face ceva profesional, dar poate ești acasă, așa că dacă ești acasă și ai o zi liberă, ți-aș recomanda să nu stai pe laptop, să nu dai telefoane, să nu citești mesaje, dar și nevoia de a zice că nu mai vrei să faci nimic. 

Horoscop Rac, 25 aprilie 2022

Îți priesc plimbările, îți priește foarte mult contactul uman, indiferent că e cu vecinii, indiferent că e cineva de la un magazin, ai nevoie de interacțiune. Dacă nu ești singur, bucură-te de oamenii pe care-i ai în jurul tău. 

Horoscop Leu, 25 aprilie 2022

E dorința de a ieși în față, pentru că nu vrei să stai singur și nu vrei să stai cu propriii demoni. Ultimele zile ne-au învățat că nu e atât de grav să stai într-un colț și să fii bine cu ce e înăuntrul tău. 

Horoscop Fecioară, 25 aprilie 2022

Partea relațională e destul de importantă, ceea ce înseamnă că împăcarea cu celălalt, acceptarea, vindecarea, uitarea sunt lucrurile cele mai importante și tu le vei simți de astăzi chiar. 

Vezi horoscopul complet în video: 

Youtube video image

”Mercur va mai tranzita semnul Taurului până pe 30 aprilie. 

Atunci când îl aducem în discuție pe Mercur, ne referim la Zeul Hermes. În mitologie, acesta este recunoscut pentru istețime, viclenie, negociere, locvacitate și călătoriile sale(pe uscat și pe mare). Fiind atât de ocupat, Hermes era mereu ostenit. Mai ales la nivel mental. 

În astrologie, Mercur arată modul în care gândim și comunicăm(verbal și non-verbal). Citește mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel