EXCLUSIV  Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pentru zodii

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul DCNews și Astrosens vă aduce horoscopul săptămânal pentru fiecare zodie. 

Daniela Simulescu vă prezintă astăzi, de la ora 12:00, horoscopul zilei pentru fiecare zodie pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie. 

Săptămâna începe cu un trigon între Mercur din Fecioară și Jupiter din Taur, în 25 septembrie, aspect care predispune la un mental activ și alert. ”Fiind un trigon pe semne de pământ, nu avem cum să nu vă recomandăm să vă faceți strategii pe plan financiar. Mercur a mai făcut acest aspect și când era retrograd, mai exact pe 10 august. Deci ați putea relua unele idei apărute atunci pentru a le materializa sau pentru a le comunica. Acum aveți mai mult curaj” arată astrosens. 

”Nu uitați că Jupiter în Taur vorbește despre câștig, productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze. Toată zona financiară va fi luată cu asalt” mai arată sursa citată. 

Vineri, avem Lună Plină în semnul Berbecului, dar și un careu între Venus din Leu și Uranus din Taur, ca în 30 septembrie Mercur din Fecioară să facă un trigon cu Uranus din Taur. Vezi aici ce aduc aceste aspecte

Despre cum vor influența aceste aspecte fiecare zodie, aflați de la ora 12:00, în emisiunea astrologică transmisă pe dcnews.ro, la DCNewsTV, dar și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel