EXCLUSIV  Horoscop 26 august pentru toate zodiile. Zodia atenționată: E cazul să fii foarte atent la oamenii pe care-i lași în viața ta

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Află ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie. 

”Începe o săptămână memorabil pentru mulți dintre noi, pentru că Mercur se apropie de oprirea retrogradării, și o face cu surle și cu trâmbițe. Astăzi nu avem un aspect despre care să discutăm, însă ne aflăm sub influența careului Venus- Marte, care predispune la excese și provocări în zona amoroasă. Venus vrea să iubească, Marte e foarte pasional și, fiind în careu, nu mai suntem atât de raționali. Cumva, și financiar suntem foarte instabili. E adevărat că Venus se apropie de un trigon cu Uranus și să zicem că atunci putem să ne mai așezăm” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul zilei de 26 august 2024. 

Iată previziunile zilei pentru fiecare zodie pentru astăzi, 26 august: 

Horoscop 26 august Berbec

Tu încă te mai afli sub aspectul careului Jupiter- Saturn. Ceva din tine te face să stai pe loc, în timp ce ceva din tine te face să vrei să faci un pas înainte. Pasul trebuie să fie făcut cu multă atenție, un pas de furnică, dar trebuie să fie ceva, nu trebuie să dai prea mult în spate. 

Horoscop 26 august Taur 

Ți-aș recomanda să-ți rezolvi chestiunile amoroase săptămâna aceasta. Poate că ai de discutat cu partenerul ceva, poate că ai nevoie de mai multă afecțiune, poate că, dintr-odată, vrei să reaprinzi flacăra pasiunii, e foarte important să te axezi mai mult pe viața personală, deocamdată. 

Horoscop 26 august Gemeni

Mercur se va opri din retrogradare, deci e posibil să ai foarte multe idei în aceste zile, idei care să te împiedice să treci la fapte. Ai impresia că, dacă te gândești, e destul de multă acțiune în viața ta. Nu e așa. Să ai mare grijă la drumuri, transport mișcare. 

Horoscop 26 august Rac

Fii foarte atent la cheltuieli și la promisiunile pe care le faci, fii foarte atent dacă vrei să iei un împrumut sau să dai un împrumut. 

Horoscop 26 august Leu

Cumva, săptămâna aceasta este stresantă și frustrantă și e posibil să simți lucrurile acestea de astăzi. Dar, gândindu-mă la întreaga configurație astrologică a perioadei, trebuie să fii mai atent la cine ești cu adevărat, la cât valorezi. Vor fi situații în care ți se vor cere resurse, poate bani, poate timp, poate energie. Să nu ai un exces de zel, să zici că le dai pe toate. Nu, trebuie să fii mai cumpătat. 

Horoscop 26 august Fecioară

Primele zile ale săptămânii nu prea-ți priesc neapărat. Venus e în continuare în semnul tău, e adevărat, și să zicem că beneficiezi de unele avantaje, dar nu le simți cu adevărat. Ceva nu-ți convine, ceva lipsește, dar trebuie să mergi înainte. Faptul că Mercur își oprește retrogradarea în casa a 12-a, pentru mulți s-ar putea să vină cu vești legate de sănătate, vești care să sperie pe moment. 

Horoscop 26 august Balanță

Până când Venus, guvernatoarea ta, va intra în propriul semn, e o perioadă mai fără energie. Așa că ai grijă zilele aceste în ce activități te implici. 

Horoscop 26 august Scorpion

Nu uita că, profesional, ai șanse extraordinare. Trebuie să negociezi până în ultima secundă și să nu te lași. Chiar dacă vor fi momente în care simți nevoia să renunți, nu te lăsa. Când nimeni nu se așteaptă, tu trebui să revii. 

Horoscop 26 august Săgetător

Careul Jupiter- Saturn te ține destul de ancorat, un lucru bun. Eu îți recomand să acorzi atenție și familiei, și partenerului. Cumva, trebuie să asculți de la toți câte o idee, câte o părere, o recomandare, dar tu să faci ca tine. Important e să-i asculți pentru că vei afla lucruri importante. 

Horoscop 26 august Capricorn

E cazul să fii foarte atent la oamenii pe care-i lași în viața ta. Zilele acestea, cu orice te întâlnești și nu sunt atât de apropiați de tine, fă tot posibilul să fii mai rezervat în discurs. 

Horoscop 26 august Vărsător

Mercur se apropie de oprirea retrogradării în casa a șaptea, a relațiilor, s-ar putea ca unele subiecte să fie foarte tendențioase sau, mă rog, tonalitatea și atitudinea partenerului să fie așa. Fii prezent, nu încerca să eviți tensiunile și conflictele, câteodată, în relație fiind nevoie de o ceartă pentru progres. 

Horoscop 26 august Pești

Partenerul una zice, alta face, important e să te dai după el și să nu te victimizezi. Gândește-te să faci și tu cum face el. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel