Horoscop 26 iunie - 2 iulie 2023. O săptămână importantă pentru această zodie, dar mare atenție pe plan profesional / video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog Dc News şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru zodia Balanță.

Mercur intră în casa a X-a, unde se va întâlni cu Soarele. Deci, trebuie să aveți mare grijă pe plan profesional. Șefii astăzi zic una și mâine uită, sau voi promiteți ceva, iar mâine uitați.

Atenție cu cine umblați! Prietenii sunt importanți, dar cei care sunt alături de voi cu adevărat.

Dacă treceți printr-un moment greu, atunci vă agățați de oricine. Astfel vă gândiți că nu mai stați în suferință și în durere. 

Dacă găsiți aceiași oameni care se plâng de același lucru, nu rezolvați nimic.

Este o săptămână importantă pentru zodia Balanță. Pentru cei care sunt într-o relație apare compromisul, dar aveți grijă din ce cauze!

Youtube video image

VEZI ȘI: Horoscop, marți, 27 iunie 2023

Horoscop zilnic. Mercur intră în Rac. 

Mercur intră în semnul Racului, unde va sta până pe 11 iulie. Memoria ne va funcționa bine, vom avea acces mult mai ușor la amintiri și vom avea grijă la cum ne formulăm ideile. Când planeta comunicării tranzitează semnul emoțiilor, vrem să nu jignim, supărăm sau îngrijorăm oamenii din jur. Totuși, acest tranzit este recunoscut pentru victimizare și tendința de a-i șantaja din punct de vedere emoțional pe cei din jur. Cert este un lucru: vom fi și destul de creativi. Venus se apropie de o conjuncție cu Lilith în semnul Leului. 

Berbec

O parte din tine va fi mai vulnerabilă, dar cealaltă îți va cere să nu ții cont de nimeni și nimic. Și va fi greu să le împaci. 

Taur

Mintea și emoțiile vor colabora bine astăzi. Trebuie doar să devii un ascultător mult mai bun. Și vei găsi repede răspunsuri și soluții. 

Gemeni

Te vei gândi prea mult la bani. Faci calcule peste calcule, analizezi și încerci să găsești soluția cea mai bună pentru e eficientiza bugetul. 

Rac

Cu Mercur în semnul tău, mintea îți va merge de minune și vei reuși să faci tot felul de conexiuni. Ai grijă la cheltuieli!

Leu

Astrele îți recomandă să vorbești mai puțin și să asculți mai mult. Nu este cazul să demonstrezi nimic nimănui. 

Fecioară

Viitorul apropiat te preocupă, însă astrele îți recomandă să fii mai relaxat. Și să nu mai hiperbolizezi propriile scenarii. 

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/horoscop-marti-27-iunie-2023_920965.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel